De nieuwe ProfiLine-generatie.

Glazen, borden en bestek – binnen 17 minuten alles schoon

Glazen, borden en bestek – binnen 17 minuten alles schoon

De nieuwe ProfiLine-generatie

Supersnel superschoon servies: de nieuwe ProfiLine-generatie met een spoeltijd van slechts 17 minuten.

Voordelen voor de klant

Vermogen voor experts. Comfort zoals bij huishoudelijk gebruik.

Onze wereld wordt steeds sneller, waardoor één element steeds belangrijker wordt: tijd. Onze kalender zit vol, de werkdag volledig gepland, onze eisen enorm hoog. Voor stilstand hebben we geen tijd.

De nieuwe ProfiLine-vaatwassers zijn ontwikkeld voor de hoge eisen aan industrieel gebruik – en combineren technologieën van de nieuwste Miele Professional-toestellen met het comfort en design van onze huishoudelijke Premium-modellen: een intuïtieve bediening, intelligente functies en acht programma's met een korte duur zorgen ervoor dat u al na korte tijd weer de beschikking heeft over voorbeeldig schoon servies.

Perfecte resultaten binnen zeer korte tijd.

Programmaduur van 17 minuten

Is een kort programma met een schitterend resultaat voor u het allerbelangrijkste? Dan zijn de ProfiLine-vaatwassers voor u de juiste keuze: aansluitingen voor warm water en draaistroom, slimme spoeltechniek en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor een optimaal resultaat bij zeer korte programmalooptijden vanaf slechts 17 minuten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw servies elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.

Video bekijken

Miele ProfiLine-vaatwassers verwijderen meer dan 99,9% van virussen.

Conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology met betrekking tot de verwijdering van omhulde en niet-omhulde virussen (zoals corona- of influenzavirussen) bij de geteste programma's Hygiëne en Intensief alsmede met betrekking tot de verwijdering van omhulde virussen inclusief noro- en adenovirussen bij de geteste programma's Kort en Universeel. Steeds met gebruikmaking van de Miele reinigingsproducten ProCare Shine 11OB (aanbevolen dosering 30 g), 12GC en 10GC.

Video bekijken

Kwaliteit

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen: de vaatwassers van Miele Professional zijn gemaakt en getest voor een lange levensduur.

12.500 programmaverlopen

ProfiLine-vaatwassers worden onder laboratoriumomstandigheden getest voor een levensduur van 12.500 typische programmaverlopen en zijn gemaakt voor maximaal 5 spoelcycli per dag.

Robuust materiaal

Componenten die sterk worden belast, zijn gemaakt van robuuste, duurzame materialen die streng zijn getest en zijn gemaakt voor industriële permanente belasting.

Gladde oppervlakken

Het oppervlak van het bedieningselement is niet voorzien van gleuven of andere punten waar zich vuil kan ophopen. Alle oppervlakken kunnen eenvoudig worden afgeveegd en dragen bij aan een verbeterde hygiëne.

Flexibele rekuitvoering

Instelbare elementen en anti-slipmaterialen zorgen voor een flexibele plaatsing en bieden servies en bestek stabiliteit voor de beste reinigingsresultaten.

Video bekijken

3D-MultiFlex-besteklade

Dankzij neerlaatbare midden- en zijdelen kunt u nu ook klein servies zoals espressokopjes in de besteklade plaatsen.

FlexCare-glazenhouder

In de uitklapbare glazenhouders kunnen ook wijnglazen met een lange steel dankzij zachte siliconen delen behoedzaam worden geplaatst.

Deelbare rij spijlen voor meer schalen

In het bovenrek kan elke tweede spijl worden weggeklapt, zodat er meer schoteltjes en schalen optimaal kunnen worden gereinigd.

Bedieningsgemak

De bedieningslogica van de Miele inbouwtoestellen generatie 7000 werd voor de ProfiLine-vaatwassers aangepast. Op die manier kunnen de toestellen net zo eenvoudig worden bediend als huishoudvaatwassers.

Video bekijken
Bedienkomfort ProfiLine

Intuïtieve bediening

Alle programma's kunnen intuïtief met sensortoetsen bediend worden. Sprekende symbolen en belangrijke inhoud in tekst versnellen de programmakeuze en voorkomen een onjuiste bediening.

Elektrostecker

Eenvoudige aansluiting

Plug&Play: ProfiLine-machines worden aansluitklaar met kabel en stekker geleverd. Gewoon plaatsen, op het waternet aansluiten, insteken en inschakelen.

Knock2open Geschirrspüler mit Klopfen öffnen

Knock2open

Geraffineerd: ProfiLine-vaatwassers kunnen naadloos in keukens zonder handgrepen geïntegreerd worden – en openen automatisch na twee keer kloppen op het front van het toestel.

Producten

ProfiLine Geschirrspüler PFD 101

PFD 101

Vrijstaand toestel met deksel en wit front.

Naar de apparaten
ProfiLine Geschirrspüler PFD 101U

PFD 101U

Onderbouwtoestel met wit front.

Naar de apparaten
ProfiLine Geschirrspüler PFD 101i

PFD 101i

Inbouwtoestel.

Naar de apparaten
ProfiLine Geschirrspüler PFD 102i

PFD 102i

Inbouwtoestel met BrilliantLight.

Naar de apparaten
ProfiLine Geschirrspüler PFD 103 Sci XXL

PFD 103 Sci XXL

Inbouwtoestel met XXL-spoelruimte en BrilliantLight.

Naar de apparaten
ProfiLine Geschirrspüler PFD 104 SCVi XXL

PFD 104 SCVi XXL

Volledig inbouwbaar toestel met XXL-spoelruimte en BrilliantLight.

Naar de apparaten

Media

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze producten?

Gebruik ons contactformulier, stuur ons een e-mail of bel ons gratis. U kunt ook advies vragen bij een van de Miele Professional-dealers bij u in de buurt.

Kontakt zu Miele