Matroos hanteert het zeil op een zeilboot.

Oplossingen voor marine en offshore

Beproefd over de hele wereld – Oplossingen van Miele Professional voor marine en offshore

Ver van het vaste land moeten vaatwassers en wasmachines voldoen aan speciale eisen, zodat ze zich aan hun belofte kunnen houden. Voor het gebruik op schepen en offshore platforms biedt Miele Professional de juiste toestellen. Bovendien biedt Miele als aanbieder van totaaloplossingen met passende accessoires en verbruiksmaterialen alles onder één dak. De betrouwbare service maakt het pakket compleet. Bijna overal ter wereld staan geschoolde technici klaar en in alle belangrijke havens zijn servicecenters ingericht.

Vind perfecte oplossingen

Getest voor maritieme toepassingen

Marine en zeevaart

Oplossingen voor de maritieme branche. Superjacht, cruiseschip of handelsschip: wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw eisen.

Offshore

Voor als er veel eisen aan het materiaal worden gesteld – gebouwd om dagelijks hard te werken. Betrouwbaarheid, snelheid en zuinigheid zijn onmisbaar.

Service

Wereldwijde klantenservice – Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat te garanderen dat er binnen 24 uur een technicus ter plaatse is.

Aanbevolen producten

Vind de ideale producten die zelfs voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Toestellen voor de marine en offshore zijn gebouwd om dagelijks hard te werken.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Volg ons