Technicus van Miele Professional controleert professionele machine met behulp van een meettoestel

Onderhoud & dienstverlening

Preventieve serviceverlening van Miele Professional

We streven ernaar zo snel mogelijk een oplossing te bieden bij eventuele storingen. Maar liever nog voorkomen we storingen door middel van preventief onderhoud. Producten van Miele Professional hebben een zeer lange levensduur, maar moeten, net als uw auto, regelmatig worden gecontroleerd. We bieden u daarom een breed scala aan diensten aan.

Complete service voor duurzame en betrouwbare machines

Of het nu gaat om een nieuwe planning of wijziging: onze Miele adviseurs begeleiden u bij elke stap, van de rendabiliteitsberekening via de bouwplanning en partnerintegratie tot aan de montage en het onderhoud.

Technicus opent het deksel van een professionele wasmachine van Miele Professional
Zeer veilig in gebruik

Miele Service biedt een regelmatige controle en onderhoud van de toestellen aan, om een maximale bedrijfszekerheid te kunnen waarborgen. Eventuele storingen worden op deze manier op tijd herkend en kunnen zo worden vermeden. Bovendien kunnen de bedrijfsparameters continu worden geoptimaliseerd.

Technicus van Miele Professional kijkt in de SoftCare-trommel van een professionele wasmachine
Lange levensduur

Trouw aan onze filosofie “Immer Besser” garanderen we de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden van een merk waar “Made in Germany” op staat. Miele Professional staat als geen andere fabrikant voor de betrouwbaarheid van zijn producten. Door regelmatige controles van onze geschoolde technici, kunnen wij garanderen dat uw investering haar waarde behoudt.

Postbode overhandigt pakket met onderdelen van Miele Professional aan een mevrouw
Aparte levering

Al bij de levering van de toestellen ondersteunt Miele u met een uitgebreide service. Vanaf het begin houden we rekening met de plaatselijke omstandigheden en met eventuele wettelijke voorschriften. Alleen als het toestel optimaal is ingesteld volgens de eisen van de klant en de situatie ter plekke, kunnen we perfecte resultaten garanderen.

Diensten voor preventief onderhoud

De servicetechnici van Miele voeren zowel de controles conform industriële veiligheidsvoorschriften (VDE 0701/0702-test) als de thermo-elektrische controle van de desinfectieparameters overeenkomstig de ongevallenpreventievoorschriften voor u uit.

 

We stellen hierover een testrapport op en markeren het gecontroleerde toestel met een controlesticker. Het testrapport wordt digitaal bij ons opgeslagen.

DGUV 100-500

Keuringen volgens voorschriften voor bedrijfsveiligheid

Analyse van desinfectieparameters

Thermo-elektrische controle

Documentatie ProHygiene

Hygiënische controle van wasmachines met behulp van bio-indicatoren

ProCare

Routinecontroles

Contact

Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte oplossing – ook wat betreft het onderhoud en overige diensten. Bij vragen of behoefte aan persoonlijk advies staat het Miele serviceteam voor u klaar.