Foto van een professionele droogkast en professionele wasmachine van Miele Professional in een onverzadigde kleur

Planning en advies voor uw in-huis-wasserij

Meer flexibiliteit, duurzaamheid en efficiëntie

Wilt u de kwaliteit van het wasgoed verhogen, uw kosten verlagen en tegelijkertijd de stijgende hoeveelheid wasgoed hygiënisch en nauwkeurig behandelen? Wij hebben daarvoor een oplossing op maat: een alomvattend in-huis-concept, dat tot in detail is aangepast aan de individuele eisen van uw instelling.

Planningsportefeuille in de wasserij

Om wat voor toepassing het ook gaat, van verpleeg- en verzorgingstehuizen, hotels en wellnescentra tot professionele sportverenigingen en de brandweer: onze planners beschikken over grondige kennis uit honderden projecten.

Afbeelding van de serie van de nieuwe Kleine Reuzen van Miele Professional

Planningsportefeuille met 360PRO-weergave

U heeft een probleem en wij hebben daarvoor een oplossing op maat: een integraal in-huis-concept dat tot in detail is aangepast aan de individuele eisen van uw instelling.

Plattegronden, technische tekeningen of aansluitingen zijn slechts een paar resultaten van het planningsproces. Toekomstige besparingen of het voordeel van een in-house-oplossing ten opzichte van het uitbesteden van de reinigingsprocessen kunnen duidelijk worden aangetoond.

Onze uitgebreide, landelijke servicedienst staat voor uw serviceverzoeken klaar. Onze 250 professionele technici zijn indien nodig snel op locatie en bieden probleemloos hulp.

In vier stappen naar een eigen wasserij

Inventarisatie

Rendabiliteitsberekening

Aanbiedingen

Realisatie

Contact

Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte oplossing – ook wat betreft de planning van een in-huis-wasserij. Bij vragen of behoefte aan persoonlijk advies staat het Miele serviceteam voor u klaar.

Goede redenen voor een eigen in-huis-wasserij

Met een perfecte textielbehandeling toont u respect voor uw bewoners/gasten en bezorgt u hen een positief gevoel. Dat kan een duidelijke meerwaarde zijn ten opzichte van uw concurrenten. Maar er zijn nog veel meer goede redenen

Haalbaarheidsstudies aan de hand van een staafdiagram met pen en rekenmachine
Efficiëntie

De kosten van een eigen wasserij zijn over de totale gebruikstijd laag (Total Cost of Ownership). Bovendien kunt u altijd de inzet van personeel optimaliseren.

Wasserijmedewerkster duwt waswagen naar een professionele wasmachine en professionele droogkast van Miele Professional
Onafhankelijkheid

Met een eigen wasserij bent u niet afhankelijk van de prijsschommelingen op de markt en van verkeerde externe berekeningen. U kunt de bedrijfskosten individueel sturen.

Medewerker van het verzorgingshuis vult de machine met wasgoed.
Flexibiliteit

U kunt snel en flexibel reageren op de individuele hoeveelheid wasgoed die binnenkomt. Dat is een groot voordeel bij onvoorziene gebeurtenissen.

Close-up van de deurvergrendeling van een professionele wasmachine van Miele Professional
Kwaliteit

De moderne toestellen maken het mogelijk: u kunt altijd speciale programma's kiezen voor de universele behandeling van wasgoed en textiel.

Twee handen houden aarde vast waaruit een plant groeit
Duurzaamheid

Een eigen wasserij is minder belastend voor het milieu, omdat het lange transport om het wasgoed weg te brengen, wegvalt. Bovendien hebben moderne toestellen minder energie, water en reinigingsmiddel nodig.

Naleving van hygiënestandaarden in de wasserij.
Hygiëne

De moderne wasmachines zijn uitgerust met desinfectieprogramma's voor een maximale hygiënestandaard.

Tevreden medewerkster in de wasserij met een wasmand.
Tevredenheid

In een goed georganiseerde waskringloop raakt het textiel niet beschadigd en gaat het niet verloren. Door middel van moderne patchsystemen kan het textiel in de waskringloop altijd worden geïdentificeerd. De klachtenafhandeling neemt af en de tevredenheid van de bewoners en hun familieleden neemt toe.

Maar dat is nog niet alles

Meer informatie over hoe u in uw branche kunt profiteren van ons 360PRO-concept.