ProCare Lab

De nieuwe reinigings- en neutralisatiemiddelen van Miele Professional zijn perfect op de hoogwaardige spoeltechniek afgestemd. Dat zorgt voor een grondig, snel en tegelijk materiaalsparend procesverloop. Probeer het uit!

De belangrijkste voordelen op een rij

Grondig. Zacht voor het materiaal. Zuinig.

Zo maakt u optimaal gebruik van het vermogen van uw reinigings- en desinfectietoestel.

Kleurcodering

Geen verwisselingsgevaar meer.

Met de beste aanbevelingen

Miele Professional wordt door toonaangevende fabrikanten van laboratoriumglaswerk aanbevolen

Productoverzicht

15 Producten

Accessoires

Houders en etiketten

Op de proceschemicaliën, die via een doseerlans met de automatische dosering verbonden worden, kan op de lans een overeenkomstig etiket geplakt worden. Om te vermijden dat de lanzen verwisseld worden als de reservoirs vervangen worden, kunnen deze met behulp van een kabelbinder van een montageplaat en een etiket van de overeenkomstige proceschemicaliën voorzien worden. De montageplaten en etiketten kunnen bij de klantendienst verkregen worden.

Opvangschaal DTD 2

De opvangschaal biedt ruimte aan 2 reservoirs, zodat deze stabiel staan. Dat geldt voor reservoirs van 5 en 10 liter. De kantelhoek zorgt ervoor dat de reservoirs volledig kunnen worden leeggemaakt.

Opener CK DIN 51

De reservoirs worden machinaal gesloten. Daardoor kunnen ze erg moeilijk geopend worden, waarbij Miele een speciale sleutel voor reservoirs aanbiedt om ze te openen. De reservoirsleutel is geschikt voor het openen van reservoirs van 5 en 10 l en van recipiënten van 12 kg.