ProCare Shine-reinigingschemicaliën – Hygiënisch en stralend schoon

Bovendien zijn de producten zeer veilig voor servies en toestel.

De belangrijkste voordelen op een rij

Hard voor vuil, zacht voor het materiaal

Reinigingschemicaliën perfect afgestemd op uw professionele vaatwasser

Perfecte dosering en een eenvoudige bediening

Perfecte resultaten bij al het spoelgoed

Perfecte spoelresultaten zonder compromissen voor het milieu, voorzien van het EU-ecolabel

Draag bij aan de vermindering van waterverontreiniging

Productoverzicht

Poedervormige reinigingsmiddelen en reinigingstabletten

Poedervormig reinigingsmiddel in 2 verpakkingsformaten. Te gebruiken bij hardnekkige vlekken, met name koffie- en theeaanslag. Voor een individuele aanpassing aan de vuilgraad kan bij elke spoelcyclus ook handmatig worden gedoseerd.

De reinigingstabletten zijn dankzij de in water oplosbare folie zeer eenvoudig in gebruik. Gebruik gewoon één tab per spoelbeurt. De reinigingstablet lost heel snel op en levert zo een zeer hoge reinigingscapaciteit, zelfs bij korte programma's.

 

Vloeibare reinigingsmiddelen

Drie verschillende vloeibare reinigingsmiddelen, elk in 2 verpakkingsformaten. Het mildalkalische vloeibare reinigingsmiddel kan overal worden gebruikt, ideaal bij lichte tot matige vervuilingen.
Het alkalische vloeibare reinigingsmiddel met actief chloor gebruikt u bij hardnekkig vuil, zoals vlekken van eiwit, zetmeel, thee- en koffieaanslag.
Een ander alkalisch vloeibaar reinigingsmiddel is bijzonder geschikt voor het spoelen van glazen.

 

Naspoelmiddelen en regenereerzout

Twee naspoelmiddelen in 3 verschillende verpakkingsformaten. Deze kunnen in combinatie met alle reinigingsmiddelen worden gebruikt.
Regenereerzout wordt gebruikt voor het regenereren van de ingebouwde waterontharder.

16 Producten

Geschikte accessoires

Opvangschaal DTD 2

De opvangschaal biedt ruimte aan 2 reservoirs, zodat deze stabiel staan. Dat geldt voor reservoirs van 5 en 10 liter. De kantelhoek zorgt ervoor dat de reservoirs volledig kunnen worden leeggemaakt.

Opener CK DIN 51

De reservoirs worden machinaal gesloten. Daardoor kunnen ze erg moeilijk geopend worden, waarbij Miele een speciale sleutel voor reservoirs aanbiedt om ze te openen. De reservoirsleutel is geschikt voor het openen van reservoirs van 5 en 10 l en van recipiënten van 12 kg.