Verzorger houdt de handen van een bejaarde vrouw vast.

PROconcept

De adviseur voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Met ons adviserende magazine PROconcept willen we actuele onderwerpen op het gebied van wasbehandeling en reinigen van servies belichten en daarover met u in gesprek gaan. Want uit onze gesprekken met investeerders en beslissers horen we steeds weer dat bij de keuze van een geschikte inrichting vooral de zorgzame omgang met wasgoed van bewoners van doorslaggevend belang is.

Actuele artikelen en onderwerpen staan centraal

Medewerker van de wasserij vult in de in-house-wasserij een professionele wasmachine van Miele Professional met waszakken

Klaarvoor de toekomst

Als verantwoordelijke van een zorginstelling wordt u dagelijks geconfronteerd met vele vragen: hoe zorgt u bijvoorbeeld voor een kwalitatief hoogwaardige wasbehandeling? Hoe zet u uw personeel efficiënt in? Hoe kunt u uw medewerkers ondersteunen, zodat ze goed werk leveren? Mogelijke antwoorden vindt u hier.

Rendering van vaatwassers met verswatersysteem en een doorschuifmodel van Miele Professional

Beter worden

In deze rubriek krijgt u meer informatie over professionele oplossingen en diensten omtrent hygiënisch verzorgd wasgoed en grondig gereinigd servies. Wij laten u zien hoe in-huis-wasserijen van verschillende grootte omgaan met de dagelijkse uitdagingen en hoe de techniek en kennis van Miele Professional u helpt om steeds voor de beste kwaliteit en zeer hoge hygiëne te zorgen.

Close-up van twee personen die een stapel servies en handdoeken vasthouden

Kennis in de praktijk

In de wasserij en in de spoelkeuken is de hygiënische reiniging van doorslaggevend belang voor het welzijn van de bewoners van uw instelling. Hier vindt u suggesties omtrent grondige reiniging en veilige hygiëne.

Gratis abonnement

Blijf op de hoogte van onderwerpen en trends in verpleeg- en zorginstellingen.

PROconcept – archief

Hier vindt u alle vorige artikelen omtrent de leiding van een verpleeg- of verzorgingstehuis met de nadruk op een kwalitatief hoogwaardige wasbehandeling.