PWD 86-serie – Benchmark op het gebied van instrumentenbehandeling

Maximale kwaliteit, uitstekende en gepatenteerde functies zorgen bij de instrumentenbehandeling voor grondige reinigingsresultaten. Made by Miele.

Voordelen voor de klant

PowerPulseCleaning

Grondige reiniging van holtes

Efficiëntie en duurzaamheid

Goede reinigingsresultaten en een verminderd verbruik dankzij een circulatiepompsysteem en een waterrecyclingfunctie.

Uitgebreide informatie en gebruikersvriendelijkheid

De combinatie van een groot kleurendisplay met intuïtieve bediening, RFID-identificatie en automatische beladingsregistratie zorgen voor maximale veiligheid en gebruikersvriendelijkheid.

Intelligent design en betrouwbaarheid

Het innovatieve design, gemaakt met een hoge mate aan precisie, vormt de basis voor hygiënische reinigingsresulaten en snelle werkprocessen.

Productoverzicht

PWD 86-serie

Reinigings- en desinfectietoestel met twee verschillende breedtes voor de geoptimaliseerde planning op centrale sterilisatieafdelingen. Beschikbaar in de breedtes 900 mm en 1150 mm. Voor beide varianten kunnen dezelfde beladingssystemen worden gebruikt.

Beladings- en leeghaalsystemen

Om storingsvrije werkprocessen binnen de centrale sterilisatieafdeling vorm te geven, zijn transferwagens, automatische beladings- en leeghaalsystemen en afvoersluizen beschikbaar.

Beladingssystemen en inzetten

Vele flexibele beladingssystemen en modules bieden ruimte aan uiteenlopende instrumenten uit alle toepassingsgebieden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u extra informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen.