Professional tandheelkundige techniek

StartpaginaProductenTandheelkundige techniek

Zorg voor een stralende glimlach

Kwaliteit op alle niveaus – Profiteer van onze integrale totaaloplossing op alle niveaus in uw praktijk. Door het gebruik van krachtige tandheelkundige oplossingen van Miele Professional optimaliseert u niet alleen de instrumentencyclus, u bespaart ook tijd en kosten.

Nieuwe producten

Miele Professional staat voor innovatie. Bekijk nu onze laatste nieuwe producten en vind de bijpassende oplossing afgestemd op uw uitdagingen.

Waarom tandheelkundige techniek van Miele Professional?

Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen

Een veeleisende werkdag verlangt producten waar men voor de volle 100% op kan vertrouwen. En wij kunnen u dat garanderen, omdat alle apparatuur van Miele Professional wordt onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstesten en een zorgvuldige eindcontrole. Pas als alle testen in de fabriek doorstaan zijn, wordt de apparatuur vrijgegeven voor verzending, resp. montage op locatie. De continue en strenge testen vormen een belangrijk deel van de hoge kwaliteitsnormen die Miele Professional zichzelf stelt. Deze normen worden al gehanteerd bij de fabricage van de losse onderdelen en resulteren in een buitengewoon hoog fabricageniveau: alle belangrijke productiestappen, zoals de metaalbewerking, de fabricage van kunststof onderdelen, de ontwikkeling van motoren en pompen en de elektronica, worden voltrokken binnen de eigen onderneming, zodat Miele de volledige controle over de kwaliteit heeft. 
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze schijnbaar tegenstrijdige eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze toestellen en methoden onderscheiden zich door een laag verbruik van water, stroom en chemicaliën, en door een innovatief programma waarmee uitstekende resultaten worden bereikt, bij een zo veilig mogelijke behandeling van het materiaal. Voortschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals systemen voor het behoud van hulpbronnen. Een ander pluspunt voor het rendement: dankzij de hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap gaan de toestellen van Miele Professional zeer lang mee.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Met apparatuur en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij de planning van uw investering. Naast service en adviezen biedt Miele ook op verzoek aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu gaat om de financiering, leasecontracten of huur: met onze op maat gesneden en flexibel aan te passen financieringsmogelijkheden kunt ook u al snel profiteren van de hoogwaardige kwaliteit van Miele-producten. 
Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional staat voor uitstekende kwaliteit, ook voor wat de service betreft. Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat u te garanderen dat er binnen 48 uur een technicus ter plaatse is. Miele biedt bovendien een aantal controles aan, die op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van het toestel worden uitgevoerd. Speciaal opgeleide technici verrichten een technische controle conform de wettelijke en normatieve eisen en landspecifieke aanbevelingen. Ongeveer 90% van de servicegevallen worden direct bij het eerste bezoek dankzij het meegenomen materiaal opgelost. Het is niet toevallig dat de Miele servicedienst al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Een sterke partner

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook bij de service. Het is niet toevallig dat de Service Professional van Miele al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties. Door het uitgebreide netwerk van technische servicemedewerkers is in de regel binnen 24 uur een service op locatie gegarandeerd, en dankzij de meegenomen materialen kan meer dan 93% van alle servicegevallen meteen bij het eerste bezoek al worden opgelost. Missende onderdelen worden in de regel binnen een dag aangevoerd. Miele garandeert daarbij een levering van functionele onderdelen gedurende 15 jaar. Verschillende servicecontracten met onderhouds- en serviceopties naar wens voorkomen storingen en verhogen de waarde van de apparatuur. Onze speciaal opgeleide technici bieden u een deskundig advies over het gebruik en passen uw professionele apparatuur aan op uw eigen gebruiksprocesen. Daarnaast kunnen wij u uitgebreid adviseren over het opstellen van uw nieuwe apparatuur. Onze vakmensen helpen u vast te stellen wat uw capaciteitseisen zijn en ondersteunen u bij de berekening van uw rendement.
Aanbevelingen

KaVo

Miele-thermodesinfectoren reinigen en desinfecteren tandheelkundige instrumenten veilig en altijd met succes. Daarbij zijn ze zeer veilig voor het materiaal en worden ze aanbevolen door bekende fabrikanten zoals KaVo voor de behandeling van hand- en hoekstukken.brbrKaVo beveelt Miele Professional aan:brbrprofessionele behandeling van KaVo hand- en hoekstukken met de Miele VARIO TD.