StartpaginaBranchesVanguard – sterilisatiecentrum voor medische hulpmiddelen

Vanguard – sterilisatiecentrum voor medische hulpmiddelen

Het nieuwe sterilisatiecentrum voor medische hulpmiddelen is weliswaar de grootste, maar bij lange na niet de enige vestiging van de onderneming: Vanguard ondersteunt vanuit 49 vestigingen meer dan 100 ziekenhuizen in Duitsland en Oostenrijk. Het nieuwe sterilisatiecentrum zorgt ervoor dat medewerkers kunnen werken bij natuurlijke lichtinval, wat mogelijk gemaakt wordt door een transparante architectuur met veel glas.

Een “groen” behandelingscentrum

Vanguard is een van de vooraanstaande dienstverleners in Duitstalige gebieden voor behandeling van medische producten. Het nieuwe sterilisatiecentrum voor medische hulpmiddelen (SVZ) Rhein-Ruhr is de grootste externe Duitse vestiging voor de behandeling van herbruikbare medische hulpmiddelen. Van hieruit ondersteunt de onderneming ziekenhuizen en ambulante OK-centra, praktijken waar operaties uitgevoerd worden en industriële klanten.

40 medewerkers houden zich bezig met het behandelen van chirurgische instrumenten en andere medische producten en worden daarbij ondersteund door twaalf zeer krachtige reinigings- en desinfectietoestellen PG 8528 van Miele Professional, die spoedig vervangen zullen worden door andere machines van dit type. De instrumenten worden hier gereinigd, gedesinfecteerd, gecontroleerd en gesteriliseerd volgens de modernste methodes. Vanguard kan door zijn kennis en ervaring de sterilisatie van medische hulpmiddelen van klanten betrouwbaarder en economischer maken. De dienstverlening van de onderneming bestaat o.a. uit uitgebreide advisering, opleiding van het personeel, complete zorg door bedrijven van Vanguard en management van bedrijven van klanten. Dankzij deze service kunnen ziekenhuizen en praktijken gebruikmaken van nieuwe inzichten en voldoen aan de strengere eisen op het gebied van behandeling van medische producten, zonder zelf te hoeven investeren.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail aangepast zijn op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

U kunt informatie over onze expertise ook vinden in overige referenties