Groot gezin aan een vol gedekte eettafel.

Oplossingen voor huishoudens

StartpaginaBranchesOverige branchesVoor huishoudelijk gebruik

Snelheid ontmoet comfort bij professionele wasmachines en vaatwassers voor privégebruik

In huishoudens zijn de behoeften net zo verschillend als de mensen die van het huishouden deel uitmaken. Zo zijn bijvoorbeeld bergen ongewassen servies en was geen zeldzaamheid. Bij het grondig reinigen van grote hoeveelheden komt het aan op betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie, zowel in de keuken als in de wasruimte. Miele Professional ondersteunt met professionele vaatwassers en wasmachines meergezinshuishoudens om de beste resultaten en hygiënische reiniging te behalen, en dat in een korte tijd met lage verbruikswaarden. De wasmachines en droogkasten van de serie Kleine Reuzen staan voor korte programmaduren, hoog bedieningsgemak en duurzame techniek. De professionele vaatwassers van ProfiLine wassen snel af en zijn energie-, water- en tijdbesparend.

Vind perfecte oplossingen

Vaatwassers voor grote hoeveelheden servies

Professionele toestellen voor de hygiënische reiniging van servies en glazen

Wasmachines voor grote huishoudens

Wasmachines met grote trommel en korte programma's voor het efficiënt wassen van wasgoed

Betrouwbare service

Uitstekende prestaties: opstelling, ingebruikneming, reparatie en onderhoud onder één dak

Aanbevolen producten

Korte programma's, lage verbruikswaarden en een lange levensduur: vind de geschikte vaatwassers en wasmachines voor uw huishouden.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u perfecte reinigingsresultaten en tegelijkertijd een hoge mangelcapaciteit? Dan is Miele uw competente partner voor professionele wasmachines en vaatwassers.

Media en downloads
Volg ons