Bel bij receptie van een hotel met mensen op de achtergrond

welcome & stay

Het magazine voor hotels en gastronomie

Met de onderwerpen in ons magazine welcome & stay willen we hoteleigenaren of horecaondernemers inspireren en ondersteuning bieden bij het optimaliseren van hun gastvrijheid. Verzorgd wasgoed en glanzend servies vormen een belangrijk hygiënisch aspect en verhogen de feelgood-factor voor de gasten. Professionele machines van Miele Professional helpen u bij het realiseren van gastvrijheid op hoog niveau.

Actuele artikelen en onderwerpen staan centraal

Gast geeft skipak af bij de hotelreceptie voor reiniging

Gastvrijheid

Gastvrijheid gaat voor alles. Hoe u voor het aangename gevoel kunt zorgen dat iemand welkom is hangt sterk af van de persoonlijkheid van uw bedrijf. Toch zou u eens wat verder moeten kijken dan dat. Wij laten u kennismaken met verschillende hotels. In deze rubriek vindt u zeker suggesties die ook op u van toepassing zijn.

Kamerjongen drapeert stralend schone handdoeken op bed in hotelkamer

Hulpbronnen

Als efficiënt werkend bedrijf moeten hotels en horecabedrijven spaarzaam omgaan met hulpbronnen. Daarbij gaat het niet alleen om een gering water- en energieverbruik, maar ook om strategieën die processen in het bedrijf efficiënter maken of het personeel ontlasten. Hoe dat werkt, kunt u hier lezen.

Foto van een tafel met diverse thee- en koffiespecialiteiten

Trends

Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken: ervaar hier de actuele trends in hotels en gastronomie. Vegan gerechten of spannende nieuwe creaties op drankgebied – laat u inspireren en bepaal hoe u actuele trends voor uzelf kunt gebruiken.

Vrouw in hotel bekijkt zonsopkomst vanuit haar bed met in haar hand een kopje koffie

Tips & trucs

In het dagelijks leven maken kleine gebaren en originele acties vaak het verschil. In deze rubriek vindt u diverse tips voor uw hotel/restaurant. Laat zien dat u uw gasten op een speciale manier waardeert, bijvoorbeeld door een kleine traktatie voor het slapen gaan, of profiteer van nieuwe ideeën en inspiratie. Ook kunt u hier de beste praktijkvoorbeelden en aanmoedigingen vinden om uw medewerkers te motiveren of u op uw doelgroep te oriënteren.

Gratis abonnement

Blijf op de hoogte omtrent thema's en trends uit de hotelbranche en gastronomie.

Archief welcome & stay

Hier vindt u alle vorige uitgaven van welcome & stay met artikelen op het gebied van hotels en gastronomie.