StartpaginaBranchesWuhan University Hospital

Wuhan University Hospital

Het Wuhan University Hospital vormt een belangrijke bouwsteen van de tandheelkundige voorzieningen in de hele regio. Niet zonder reden is het Wuhan University Hospital of Stomatology een van de slechts vijf ziekenhuizen in heel China, die tot de tandheelkundige topcentra behoren en maximale zorg (Grade 3, Class A) bieden.

Een voorbeeld van zorg op topniveau

Het Wuhan University Hospital of Stomatology beschikt over 400 behandelingsplekken en kan 150 patiënten opnemen voor klinische zorg. Als academisch opleidings- en onderzoeksziekenhuis voor tand-, mond- en kaakheelkunde is het één van de oudste en meest vooraanstaande ziekenhuizen van China. De omvang, maar ook het niveau en de reikwijdte van de aangeboden diensten verlenen het ziekenhuis een belang dat veel verder gaat dan de metropool en provinciehoofdstad Wuhan.

De uitstekende reputatie is voor het ziekenhuis een onderscheiding en tegelijkertijd een stimulans. Omdat tijdens de laatste uitbreiding de inrichting van de nieuwe centrale sterilisatieafdeling aan de orde was, heeft er een strenge vergelijking van alle aanbieders plaatsgevonden. Daarbij viel de keuze op Miele Professional: sinds september 2012 wordt de instrumentenbehandeling uitgevoerd door vijf reinigings- en desinfectietoestellen PG 8528, die zich volledig kunnen meten met het tandheelkundige niveau van het ziekenhuis.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional, van de wasserij- tot de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

Meer informatie over onze expertise vindt u bij andere referenties