Oplossingen voor Tandheelkunde

Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional staat voor uitstekende kwaliteit, ook voor wat de service betreft. Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat u te garanderen dat er binnen 24 uur een technicus ter plaatse is. Miele biedt bovendien een aantal controles aan, die op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van het toestel worden uitgevoerd. Speciaal opgeleide technici verrichten een technische controle conform de wettelijke en normatieve eisen en landspecifieke aanbevelingen. Ongeveer 90% van de servicegevallen worden direct bij het eerste bezoek dankzij het meegenomen materiaal opgelost. Het is niet toevallig dat de Miele servicedienst al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Meer informatie over "Een sterke partner"

Aanbevelingen

KaVo

Miele-thermodesinfectoren reinigen en desinfecteren tandheelkundige instrumenten veilig en altijd met succes. Daarbij zijn ze zeer veilig voor het materiaal en worden ze aanbevolen door bekende fabrikanten zoals KaVo voor de behandeling van hand- en hoekstukken.

KaVo beveelt Miele Professional aan:

professionele behandeling van KaVo hand- en hoekstukken met de Miele VARIO TD.

Perfect beveiligd

Segosoft Miele Edition – systematische documentatie

Miele Professional biedt een eigen totaaloplossing voor de documentatie van de behandelingen. Centraal daarin staat de documentatiesoftware Segosoft Miele Edition. De apparatuur is zorgvuldig afgestemd op het dagelijkse gebruik in artsenpraktijken en klinieken en is uitgerust met traceerbare, fraudebestendige en wettelijk erkende documenten van de instrumentenbehandeling. Daar profiteren niet alleen patiënten van, maar ook de gebruiker, met name vanwege de gecertificeerde rechtszekerheid. Met de Segosoft Miele Edition worden alle belangrijke stappen van het behandelingsproces gedocumenteerd: vanaf de reiniging en desinfectie tot aan de sterilisatie en de afsluitende controle. Daarnaast documenteert de software de totale routinecontrole en onderhoudswerkzaamheden in elektronische vorm. Op deze manier levert het een bijdrage aan het kwaliteitsbeheer bij de behandeling van steriele artikelen en levert het waardevolle gegevens voor de besturing.