Ziekenhuizen & klinieken

Oplossingen voor Ziekenhuizen & klinieken

Hygiënisch op alle fronten

Krachtig, veilig en efficiënt

Bij de ontwikkeling van oplossingen voor het behandelen van instrumenten binnen het ziekenhuis, werkt Miele Professional al meer dan 50 jaar nauw samen met artsen, deskundigen op het gebied van hygiëne en fabrikanten van instrumenten. Een belangrijk resultaat van deze samenwerking is de systeemoplossing voor een onfeilbare instrumentenbehandeling. Met de reinigings- en desinfectieautomaten, karrenwasinstallaties, sterilisatoren en desinfectie-installaties voor matrassen bereikt u perfecte en zeer zuinige resultaten op de CSA. Voor de afdelingskeuken biedt Miele Professional bedrijfsafwasautomaten met verswatersysteem met een hoge naspoeltemperatuur en een thermisch desinfectieprogramma die snel en hygiënisch reinigen. Wasmachines van Miele Professional reinigen met desinfectieprogramma's conform RKI resp. VAH. Ze zijn ideaal voor een grondige behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in ziekenhuizen. Met de krachtige wasmachines met een inhoud van 160 tot 320 l creëert u in alle bedrijven waar grote waarde wordt gehecht aan een hygiënische behandeling van problematisch wasgoed een optimale ruimtelijke scheiding tussen onreine en reine zijde die voldoet aan het ongevallenpreventievoorschrift BGR 500*.

Meer informatie over "Hygiënisch op alle fronten" Alleen geldig in Duitsland.

Referenties

Een centrum van deskundigheid voor de geneeskunde

In dienst van de patiënt en de wetenschap: het AMC is ontstaan uit een fusie van het 200 jaar oude universiteitsziekenhuis, het Binnengasthuis en het Wilhelmina Gasthuis, in samenwerking met de Medische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Zo werd een belangrijke basis gelegd voor de succesvolle combinatie van patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en medische opleiding.

Meer informatie over "Een centrum van deskundigheid voor de geneeskunde"

Topservice voor iedereen

Het AZ Jan Palfijn Gent kan terugblikken op een unieke, bijna achthonderdjarige geschiedenis. Van oorsprong werd het ziekenhuis in 1228 opgericht voor arme mensen, maar tegenwoordig is het een modern centrum voor medische basis- en gespecialiseerde zorg.

Meer informatie over "Topservice voor iedereen"

Moderne geneeskunde en diepe overtuiging

„You Believe, We Care", luidt de lijfspreuk van het Seoul St. Mary's Hospital. Geneeskunde van wereldklasse wordt hier verenigd met een diep respect voor het leven. De patiënten ontvangen een uitgebreide zorg die in elk opzicht grensverleggend is.

Meer informatie over "Moderne geneeskunde en diepe overtuiging"
FR NL