Twee handen in handschoenen houden OK-instrumenten vast.

Aanbevolen oplossingen voor dokterspraktijken en ziekenhuizen

Variatie van verschillende reinigings- en desinfectietoestellen en een tafelsterilisator.

Oplossingen voor medische techniek voor dokterspraktijken en ziekenhuizen

Reinigings- en desinfectietoestellen van Miele Professional overtuigen door prestatie, efficiëntie en veiligheid bij het reinigen en desinfecteren van medische instrumenten. De flexibele combinatiemogelijkheden voor rekken en inzetten zorgen voor de hoogste capaciteit. De combinatie van spoelmechanica, proceschemicaliën en speciale behandelingsprogramma's als Vario TD-instrumenten staat garant voor een uitstekend resultaat. De actieve heteluchtdroging DryPlus met HEPA-filter is de oplossing voor het drogen van de meest complexe medische instrumenten.
Naast reiniging en thermische desinfectie is sterilisatie een andere belangrijke factor om nosocomiale infectie door instrumenten te voorkomen. Met de kleine sterilisatoren van Miele, Cube en Cube X, kunnen alle instrumenten volgens de normen worden gesteriliseerd. Daartoe behoren zowel massieve instrumenten zoals pincetten, scharen en klemmen als complexe holle instrumenten zoals spoel- en zuiginstrumenten.

Voor het verzorgen van patiënten met een beperking zijn urineflessen en bedpannen onmisbaar. Bij de behandeling van deze medische hulpmiddelen moet steeds worden gewaarborgd dat aan de hoogste hygiënische eisen wordt voldaan. Miele heeft de totaaloplossing om eenvoudig aan deze richtlijnen te voldoen.

*Wanneer u op de link klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van de Steelco Group. Steelco is een 100% onderdeel van de Miele Groep en zorgt onder andere voor de afwikkeling van projecten betreffende planning en inrichting van de centrale sterilisatieafdeling in ziekenhuizen.

Vier grijze wasmachines en droogkasten tegen een donkere achtergrond.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor dokterspraktijken en ziekenhuizen

De Kleine Reuzen van Miele zorgen voor een eenvoudige logistiek in een gesloten inhouse systeem, zodat er geen besmetting van textiel als gevolg van open transport ontstaat. Daarnaast dragen speciale desinfecterende wasprocessen bij aan de richtlijnconforme reiniging van bedrijfskleding, net als de ProCare Tex-was- en onderhoudsmiddelen, die indrukwekkende resultaten behalen bij de hygiënische behandeling van medische kleding. Efficiënte was- en droogprogramma's zorgen ervoor dat schone kleding snel weer beschikbaar is voor gebruik in de dagelijkse praktijk. Het desinfecterende wasproces wordt bovendien voortdurend bewaakt om een hygiënisch onberispelijk reinigings- en desinfectieresultaat te waarborgen. Niet in de laatste plaats maken de Kleine Reuzen van Miele ook indruk door de voordelige reiniging van kleine hoeveelheden wasgoed.

Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat servies.

Oplossingen voor spoeltechniek voor dokterspraktijken en ziekenhuizen

Vaatwassers van Miele Professional zijn een waardevolle aanvulling in de pantry, zodat u en uw medewerkers zich volledig op het werk kunnen concentreren. Dankzij de korte programmaduren van de ProfiLine-vaatwassers behaalt u snel uitstekende resultaten. Geoptimaliseerde spoelprocessen en speciale reinigingsmiddelen van ProCare Shine reduceren het gebruik van waardevolle hulpbronnen zoals water en energie tot een minimum en verhogen zo de efficiëntie van uw praktijk. Om de bescherming en veiligheid van uw medewerkers te garanderen, is een zeer goede hygiëne essentieel. Tijdens het hygiëneprogramma zorgen hoge temperaturen in de reinigings- en spoelcyclus voor een optimaal resultaat.

Weitere Themen für die perfekte Unterstützung der Systemlösung

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Voor het ideale gevoel van welbehagen in hotels en de gastronomie verwachten gasten niet alleen dat de service perfect is, maar ook dat het wasgoed hygiënisch wordt gereinigd en behandeld. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Miele Professional de totaaloplossing voor hotels en de gastronomie ontwikkeld.