Bakker verdeelt bloem over het brood.

Aanbevolen oplossingen voor ambachtelijke bedrijven

Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen vaatwastechniek voor ambachtelijke bedrijven

De eisen van kleine ondernemingen op het gebied van spoelgoed lopen erg uiteen. Hiervoor heeft Miele Professional allerlei krachtige professionele vaatwassers in het assortiment. Dankzij de ruime spoelruimte kunnen grote hoeveelheden servies en volumineuze kisten en platen worden geplaatst. De korte programma's van de toestellen bieden maximale flexibiliteit en zijn bovendien zeer zuinig.

Vijf grijze wasmachines en droogkasten gerangschikt tegen een donkere achtergrond.

Oplossingen wasserijtechniek voor ambachtelijke bedrijven

Juist in kleine ondernemingen is het economisch en efficiënt onderhouden van textiel van doorslaggevend belang. De zeer uiteenlopende eisen vragen om flexibele topprestaties. Voor de vele verschillende textielsoorten en hardnekkige vervuilingen zijn de beproefde Kleine Reuzen de efficiënte oplossing. Grote bergen wasgoed, vaak wassen en hardnekkig vuil zijn de oorzaak dat “normale” wasmachines snel aan de top van hun kunnen zitten. Met als gevolg: inefficiënt gebruik van energie en onnodige kosten voor elektra, water en wasmiddelen, extreem gebruik van slijtageonderdelen en de te verwachten hoge reparatiekosten. De Kleine Reuzen zijn de professionele oplossing voor alle gebruikers die veel belang hechten aan betrouwbare kwaliteit, winstgevende tijdvoordelen en kostenverlagende energiebesparing.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Juist in kleine ondernemingen is het economisch en efficiënt onderhoud van textiel en het meest uiteenlopende spoelgoed van doorslaggevend belang. De zeer uiteenlopende eisen vragen om flexibele topprestaties.