A throughput dishwasher, two tank dishwasher in a row on grey background. In front a further freshwater dishwasher with half-opened door.

Professionele vaatwassers

Betrouwbare prestaties voor iedere vereiste: professionele vaatwassers als basis voor perfecte resultaten.

StartpaginaProductenAfwastechniekProfessionele vaatwassers

92 Producten

Meer informatie over professionele vaatwassers

Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
Universele gebruiksmogelijkheden

Flexibele opstel- en inbouwmogelijkheden

Perfecte onderbouwmogelijkheden in het keukenblok: U kunt zonder problemen professionele vaatwassers met verswaterspoelsysteem in een keukenblok inbouwen. Door de omvangrijke hoeveelheid accessoires kunt u veel variëren met de opstelling van inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur.
Hygiëne tot op zeer hoog niveau

Vaatwassers met verswaterspoelsysteem

Vaatwassers met een verswaterspoelsysteem vernieuwen na elke spoelfase het water. Aansluitend wordt grondig nagespoeld met een op het vaatwerk aangepaste temperatuur. Deze werkwijze zorgt voor perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënische standaard, die aanzienlijk hoger ligt dan wordt geëist van commerciële afwasmachines. Daarbij zijn de vaatwassers met verswaterspoelsystemen van Miele Professional door het zuinige waterverbruik zeer economisch. Bij tot 40 spoelgangen per dag is een vaatwasser met verswaterspoelsysteem zuiniger dan een vaatwasser met tankspoelsysteem.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de toestellen, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.
Glanzende resultaten in een handomdraai

Vaatwasser met tankspoelssysteem

Spoelsystemen met een tank zijn juist zeer sterk als het gaat om extreem korte programma's. Omdat de spoeltemperatuur van het reinigingswater permanent op 65°C wordt gehouden, staat de vaatwasser continu klaar voor gebruik. Het naspoelen gebeurt met vers water, waarna het opnieuw wordt gebruikt om de tank bij te vullen. Op deze manier bereikt de tank-vaatwasser een zeer laag waterverbruik per spoelgang. Dankzij de korte programma's en de uitstekende reinigingsresultaten is een vaatwasser met tankspoelsysteem de perfecte keuze als continu een hoge doorstroomcapaciteit van het vaatwerk wordt vereist.