Handen zetten tent vast in het gras.

Oplossingen voor campings en vakantieparken

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenCampings en vakantieparkenAanbevolen oplossingen voor campings en vakantieparken
Een vrouw en een man voeren een gesprek in een wasruimte, waar grijze machines wasgoed wassen en drogen.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor campings en vakantieparken

De wasmachines en droogkasten hebben veel voordelen, zowel voor de gebruiker als voor de exploitant. Dankzij de snelle programma's hoeven er bijvoorbeeld voor gelijkblijvende behoeften minder toestellen te worden aangeschaft, wat ook ideaal is op plekken waar niet voldoende ruimte beschikbaar is voor meerdere toestellen. Een bijzonder praktische oplossing is dan het opstellen van een was-droogzuil. Korte wasprocessen en een warmwateraansluiting zorgen bovendien voor duidelijk lagere energiekosten.

Digitale oplossingen als perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service-wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service-wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Ons motto voor u: meer transparantie, minder moeite.

Meer transparantie. Altijd en overal een digitaal overzicht van wat er in de Self Service-wasserij gebeurt.

Minder moeite. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Handdoeken, outdoorkleding, slaapzakken: de vuilgraad van het wasgoed is net zo verschillend als het wasgoed van de gasten. Met een eigen wasserij zijn kledingstukken, handdoeken en beddengoed tijdens campingvakanties of op vakantieparken snel weer schoon en fris. Met wasmachines en droogkasten met zelfbediening verruimen exploitanten hun serviceaanbod en behalen daarmee een belangrijk concurrentievoordeel.