Hand bedient professionele wasmachine van Miele Professional via de display.

Zelfbedieningssystemen

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemen

Met wasmachines en droogkasten van Miele Professional kiest u voor de hoogste efficiëntie en dus voor meer rentabiliteit

Van de dagelijkse outfit en handdoeken tot outdoorkleding: bij de wasbehandeling in zelfbedieningsinstellingen gaat er niets boven een razendsnel en schoon resultaat. De Kleine Reuzen van Miele Professional ondersteunen exploitanten van wasserettes in tehuizen en op campings bij het optimaliseren van de centrale bedrijfsprocessen: voor onberispelijke resultaten ondanks een continue inzet.

Perfecte oplossingen voor uw branche

In wasserijen met zelfbediening is snelheid belangrijk. Korte programma's zorgen ervoor dat meer gebruikers tegelijkertijd hun was kunnen doen. Ondanks de uiteenlopende textielsoorten en verschillende soorten vervuiling moet het resultaat toch altijd gelijk blijven: hygiënisch schoon en fris. De professionele wasmachines, droogkasten en mangels van Miele Professional beschikken over snelle programma's, behandelen het wasgoed zeer voorzichtig en verbruiken zo min mogelijk water en energie. Om nog efficiënter te kunnen werken en om klanten nog meer tevreden te stellen.