Een hand reikt in een lade vol met verband

Aanbevolen oplossingen voor de paardensport

StartpaginaBranchesOverige branchesPaardensportAanbevolen oplossingen voor de paardensport
Moeder en kind in de kleedkamer, naast de deur zijn de benchmark wasmachines en drogers

Oplossingen wasserijtechniek voor de paardensport

Natuurlijk zweten paarden tijdens het rijden, rollen ze in de wei, rennen ze door de modder en liggen ze graag in de box – staldekens en dergelijke worden blootgesteld aan veel ontberingen.
Van de Kleine Reuzen met een beladingscapaciteit van 6 kg tot de wasmachines en droogkasten voor 32 kg – de toestellen van Miele Professional zullen altijd aan uw verwachtingen voldoen. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn gemaakt om aan de hoogste eisen te voldoen en dankzij de korte programmaduren is uw wasgoed snel weer klaar voor gebruik.
Dankzij de innovatieve speciale programma's zijn ook de hardnekkigste vervuilingen geen probleem voor onze wasmachines. Miele Professional heeft wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten over de hele wereld een uitstekende reputatie opgebouwd.
Aanzicht van de binnenkant van een vaatwasser in gebruik

Vaatwastechniekoplossingen voor de paardensport

Servies, bestek en glazen moeten altijd hygiënisch schoon zijn. Het Miele System4Shine biedt met professionele vaatwassers, accessoires, chemische reinigingsmiddelen en service de professionele oplossing voor de meest uiteenlopende eisen. Hoeveel servies er ook is, Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte professionele vaatwasser.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Paardenhaar, zand en vuil laten hardnekkige vlekken achter op textiel. Vind de juiste producten en oplossingen voor uw individuele behoeften in uw rijcentrum.