Tandarts onderzoekt de tanden van een patiënte met instrumenten.

Aanbevolen oplossingen voor tandartsen

Variation von verschiedenen Thermodesinfektoren und einem Auftisch-Sterilisator.

Dentale oplossingen voor tandartsen

Miele Professional thermodesinfectoren overtuigen door hun prestaties, efficiëntie en veiligheid bij het reinigen, desinfecteren en drogen van tandheelkundige instrumenten. De flexibele combinatiemogelijkheden voor korven en inzetstukken maken een maximale batchdoorvoer mogelijk. Het samenspel van spoelmechanismen, sensortechnologie en het beproefde Vario TD Dental programma zorgt voor uitstekende reprocessingsresultaten. Het actieve heteluchtdroogsysteem DryPlus met HEPA-filtering is een optimale oplossing voor het drogen van zelfs complexe medische instrumenten. Naast thermische desinfectie is sterilisatie een andere belangrijke factor voor de veiligheid van het gehele reprocessingsproces. Met de nieuwe klasse B kleine sterilisatoren van Miele - Cube en Cube X - kunnen instrumenten volgens de normen worden gesteriliseerd. Hiertoe behoren eenvoudige vaste en poreuze voorwerpen, maar ook complexe instrumenten met een holle behuizing, zoals turbines of rechte en hoekige handstukken.

Medewerkster knielt voor een grijze wasmachine en vult deze met kleding uit de praktijk.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor tandartsen

De Kleine Reuzen van Miele zorgen voor een eenvoudige logistiek in een gesloten inhouse systeem, zodat er geen besmetting van textiel als gevolg van open transport ontstaat. Daarnaast dragen speciale desinfecterende wasprocessen bij aan de richtlijnconforme reiniging van bedrijfskleding, net als de ProCare Tex-was- en onderhoudsmiddelen, die indrukwekkende resultaten behalen bij de hygiënische behandeling van medische kleding. Efficiënte was- en droogprogramma's zorgen ervoor dat schone kleding snel weer beschikbaar is voor gebruik in de dagelijkse praktijk. Het desinfecterende wasproces wordt bovendien voortdurend bewaakt om een hygiënisch onberispelijk reinigings- en desinfectieresultaat te waarborgen. Niet in de laatste plaats maken de Kleine Reuzen van Miele ook indruk door de voordelige reiniging van kleine hoeveelheden wasgoed.

Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat servies.

Oplossingen voor vaatwastechniek voor tandartsen

Vaatwassers van Miele Professional zijn een waardevolle aanvulling in de pantry, zodat u en uw medewerkers zich volledig op het werk kunnen concentreren. Dankzij de korte programmaduren van de ProfiLine-vaatwassers behaalt u snel uitstekende resultaten. Geoptimaliseerde spoelprocessen en speciale reinigingsmiddelen van ProCare Shine reduceren het gebruik van waardevolle hulpbronnen zoals water en energie tot een minimum en verhogen zo de efficiëntie van uw praktijk. Om de bescherming en veiligheid van uw medewerkers te garanderen, is een zeer goede hygiëne essentieel. Tijdens het hygiëneprogramma zorgen hoge temperaturen in de reinigings- en spoelcyclus voor een optimaal resultaat. In combinatie met de ProCare Shine-reinigingsmiddelen zorgt de gepatenteerde Perfect GlassCare-technologie ervoor dat de kwaliteit en het uiterlijk van drinkglazen gedurende een lange periode na talrijke wasbeurten behouden blijven.

Weitere Themen für die perfekte Unterstützung der Systemlösung

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Profiteer van onze complete totaaloplossingen op alle niveaus in uw praktijk. Ontdek onze 360PRO-oplossing voor uw tandheelkundige praktijk.