Tandarts onderzoekt de tanden van een patiënte met instrumenten.

Aanbevolen oplossingen voor tandartsen

Medewerkster knielt voor een grijze wasmachine en vult deze met kleding uit de praktijk.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor tandartsen

De Kleine Reuzen van Miele zorgen voor een eenvoudige logistiek in een gesloten inhouse systeem, zodat er geen besmetting van textiel als gevolg van open transport ontstaat. Daarnaast dragen speciale desinfecterende wasprocessen bij aan de richtlijnconforme reiniging van bedrijfskleding, net als de ProCare Tex-was- en onderhoudsmiddelen, die indrukwekkende resultaten behalen bij de hygiënische behandeling van medische kleding. Efficiënte was- en droogprogramma's zorgen ervoor dat schone kleding snel weer beschikbaar is voor gebruik in de dagelijkse praktijk. Het desinfecterende wasproces wordt bovendien voortdurend bewaakt om een hygiënisch onberispelijk reinigings- en desinfectieresultaat te waarborgen. Niet in de laatste plaats maken de Kleine Reuzen van Miele ook indruk door de voordelige reiniging van kleine hoeveelheden wasgoed.

Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat servies.

Oplossingen voor vaatwastechniek voor tandartsen

Vaatwassers van Miele Professional zijn een waardevolle aanvulling in de pantry, zodat u en uw medewerkers zich volledig op het werk kunnen concentreren. Dankzij de korte programmaduren van de ProfiLine-vaatwassers behaalt u snel uitstekende resultaten. Geoptimaliseerde spoelprocessen en speciale reinigingsmiddelen van ProCare Shine reduceren het gebruik van waardevolle hulpbronnen zoals water en energie tot een minimum en verhogen zo de efficiëntie van uw praktijk. Om de bescherming en veiligheid van uw medewerkers te garanderen, is een zeer goede hygiëne essentieel. Tijdens het hygiëneprogramma zorgen hoge temperaturen in de reinigings- en spoelcyclus voor een optimaal resultaat. In combinatie met de ProCare Shine-reinigingsmiddelen zorgt de gepatenteerde Perfect GlassCare-technologie ervoor dat de kwaliteit en het uiterlijk van drinkglazen gedurende een lange periode na talrijke wasbeurten behouden blijven.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen voor luchtreinigers voor tandartsen

In de wachtkamer komen veel verschillende mensen samen. Sommigen van hen zijn gezond, anderen zijn ziek en kunnen andere mensen besmetten. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en patiënten te beperken, levert de nieuwe Miele Aircontrol luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties. De Miele Aircontrol luchtreiniger verwijdert ziektekiemen die zich via aerosolen in de ingeademde lucht verdelen uit de omgevingslucht in de wachtruimte. Door middel van het uit 5 filters bestaande filtersysteem worden zwevende deeltjes voor 99,995% uit de lucht gefilterd. Een voorfilter voor grof- en fijnstof, een hoogwaardige HEPA H14-filter, een actiefkoolstoffilter en een nafilter reinigen de lucht op betrouwbare wijze. Het Miele ThermoControl System inactiveert relevante ziektekiemen op thermische wijze met een luchttemperatuur van 70° Celsius en droogt tegelijkertijd het filtermedium. De minimale geluidsontwikkeling van het toestel zorgt voor een aangenaam verblijf in de wachtruimte.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Profiteer van onze complete totaaloplossingen op alle niveaus in uw praktijk. Ontdek onze 360PRO-oplossing voor uw tandheelkundige praktijk.