Handen dekken tafel met witte servetten.

Horeca

Hygiëne en reinheid voor een goed gevoel: hoe de gastronomie en hotels hun gasten verwennen met smetteloos servies en fris wasgoed

Als de service perfect is, zijn de gasten tevreden. Onberispelijke reinigingsresultaten voor servies, wasgoed en kleding staan voor kwaliteit en verhogen het welbehagen van hotel- en restaurantgasten. Toestellen van Miele Professional zorgen ervoor dat de gastronomie en hotelbranche letterlijk kan schitteren, dat hygiënisch kan worden gereinigd en dat de bedrijfsprocessen worden verbeterd.

Perfecte oplossingen voor uw branche

Gasten voelen zich gegarandeerd op hun gemak! Horecaondernemers overtuigen hun gasten van hun servicekwaliteiten door middel van glanzend servies en een perfect strijkresultaat. Dankzij de totaaloplossing zorgen ze met professionele vaatwassers van Miele voor een uitstekend reinigingsresultaat en in de eigen wasserij worden met behulp van professionele wasmachines van Miele Professional de tafellakens, badstof handdoeken en bedrijfskleding weer hygiënisch schoon. Individuele oplossingen van vaatwasser met verswatersysteem tot industriële wasmachine zorgen voor een onberispelijk reinigingsresultaat en geoptimaliseerde processen, want dankzij de jarenlange ervaring in de professionele wasserijtechniek en bij de professionele vaatwassers is de kwaliteit bij het wassen en vaatwassen verbeterd. Zodat u meer tijd aan de gasten kunt besteden.