Professional vaatwastechniek

StartpaginaProductenAfwastechniek

Klaar voor elke uitdaging

Glazen servies en bestek zijn perfect schoon – de professionele vaatwassers van Miele Professional zijn afgestemd op robuuste inzetten en overtuigen met optimale resultaten. Met System4Shine ontvangt u voor iedere uitdaging perfect op elkaar afgestemde componenten uit één hand.

Nieuwe producten

Miele Professional staat voor innovatie. Bekijk nu onze laatste nieuwe producten en vind de bijpassende oplossing afgestemd op uw uitdagingen.

Waarom vaatwastechniek van Miele Professional?

Hygiënische veiligheid

Kwaliteitszegel conform NEN EN 17735

Met de norm NEN EN 17735 worden de hygiëne-eisen die aan professionele vaatwassers worden gesteld op Europees niveau vastgelegd. De norm is in februari 2023 van kracht geworden en vervangt daarmee de eerdere (nationale) normen.

Hygiënische veiligheid

Kwaliteitszegel conform NEN EN 17735

De Europese norm NEN EN 17735 is zowel bestemd voor fabrikanten als gebruikers van vaatwassers die professioneel worden gebruikt om serviesgoed te reinigen dat in contact komt met levensmiddelen. Het gaat hierbij bijv. om café's, restaurants, kantines, ziekenhuizen, snackbars en bars. De norm beschrijft de hygiëne-eisen die worden gesteld aan het ontwerp en de constructie, alsmede het gebruik van professionele vaatwassers. De norm geeft de gebruiker aanwijzingen voor een hygiënisch en deskundig gebruik, voor de reiniging en desinfectie van het spoelgoed en voor het onderhoud van de machines. Alle Miele Professional vaatwassers hebben het Duitse kwaliteitszegel “Geprüfte Hygienequalität”, dat bevestigt dat deze voldoen aan de hygiëne-eisen van de typetest gebaseerd op NEN EN 17735.
 Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor professionele machines. Zo weet u zeker dat het bedienende personeel elke dag veilig met de machines kan werken. Alle apparaten van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn.
Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd voor 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstesten en een uiterst grondige eindcontrole. De continue en strenge kwaliteitscontroles maken een belangrijk onderdeel uit van de hoge kwaliteitseisen die Miele Professional aan zichzelf stelt. Om zoveel mogelijk controle over de productie te hebben, worden de belangrijkste onderdelen daarom binnen het bedrijf zelf gemaakt. Het resultaat is een buitengewoon omvangrijk productiegamma. Metaalgieterij, productie van kunststof onderdelen, ontwikkeling van motoren en productie van elektronica: Miele voert al deze productiestappen zelf uit en heeft daarmee de kwaliteit op alle gebieden goed onder controle.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

U ervaart direct voordeel van de professionele apparaten van Miele Professional zodra u ze in gebruik neemt. Miele biedt krachtige apparaten met innovatieve technologie, uitgebreide services en advies, en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Of het nu gaat om de financiering, leasecontracten of huur: Met onze flexibel aan te passen financieringsmogelijkheden kunt ook u al snel profiteren van de spreekwoordelijke kwaliteit van Miele-producten. 
Perfecte totaaloplossingen

Toebehoren voor optimale routing

Met de juiste accessoires kunnen werkprocessen worden geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Als gevolg hiervan worden de efficiëntie en winstgevendheid verhoogd. Miele Professional biedt een grote keuze aan accessoires voor de meest uiteenlopende eisen – perfect afgestemd op uw wensen. De originele Miele accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor Miele apparaten om het beste resultaat te garanderen.
Duurzaamheid in perfectie

Uitstekende efficiëntie en zuinigheid

De hoogste prestaties bij uitstekende efficiëntie en zuinigheid: deze schijnbaar tegenstrijdige eisen zijn kenmerkend voor de systeemoplossingen van Miele Professional. Onze toestellen en methoden onderscheiden zich door een laag verbruik van water, stroom en chemicaliën, en door een innovatief programma waarmee uitstekende resultaten worden bereikt, bij een zo veilig mogelijke behandeling van het materiaal. Voortschrijdende technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals systemen voor het behoud van hulpbronnen. Een ander pluspunt voor het rendement: dankzij de hoge kwaliteit van materiaal en vakmanschap gaan de toestellen van Miele Professional zeer lang mee.