Reinigingsmiddelen

Zorgvuldig afgestemde formule: reinigings- en naspoelmiddelen zorgen voor een glanzend afwasresultaat en langdurig behoud van waarde.

21 Producten

Meer informatie over reinigingsmiddelen

ProCare Shine

Reinigings- en naspoelmiddelen in Miele kwaliteit

Zo benut u het potentieel van uw hoogwaardige professionele vaatwasser van Miele Professional zo goed mogelijk: de reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in professionele Miele vaatwassers en passen gegarandeerd perfect bij de machine. Met hun zorgvuldig afgestemde formule vormen ze de basis van een professionele reiniging van servies die overtuigt door zuinigheid en glanzende resultaten.

ProCare Shine

Met drie vloeibare reinigingsmiddelen voor automatische dosering beschikken veeleisende gebruikers altijd over de gewenste reinigingskracht. Zo bereikt het licht alkalische reinigingsmiddel ProCare Shine 10 MA vlekkeloze resultaten bij alle soorten vervuilingen en een divers servies. Voor hardnekkige verontreinigingen op robuust servies gebruikt u ProCare Shine 10 A, een krachtig vloeibaar reinigingsmiddel waarmee u zelfs moeilijke zetmeel- of eiwitkorsten zonder problemen verwijdert. Het vloeibare reinigingsmiddel ProCare Shine 10 GC heeft zelfs twee grote voordelen: het zorgt voor glanzende resultaten en is zacht voor de glazen en goed voor het milieu. Het heeft het EU ecolabel (EU ecolabel: DE/038/063) en is hét product voor iedereen die ook bij het professioneel vaatwassen geen compromissen wil sluiten wat betreft het milieu. ProCare Shine 40 GC is een naspoelmiddel en maakt het systeem compleet (EU ecolabel DE/038/066). Alle gebruikers die de voorkeur geven aan handmatig doseren, vinden bij ProCare Shine professionele reinigingsmiddelen in poedervorm en in de vorm van tabletten. Het vaatwassertablet ProCare Shine 12 GC weet naast met het eenvoudige gebruik en de goede prestaties ook te overtuigen met zijn milieuvriendelijke eigenschappen (EU ecolabel: AT/038/006).
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de toestellen, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.