Reinigingsmiddelen

Zorgvuldig afgestemde formule: reinigings- en naspoelmiddelen zorgen voor een glanzend afwasresultaat en langdurig behoud van waarde.

16 Producten

Meer informatie over reinigingsmiddelen

ProCare Shine

Reinigings- en naglansmiddelen in Miele-kwaliteit

Zo benut u het potentieel van uw hoogwaardige bedrijfsafwasautomaat van Miele Professional zo goed mogelijk:
de reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal bedoeld voor gebruik in Miele Professional-vaatwassers en passen gegarandeerd perfect bij de machine. Met de zorgvuldig afgestemde samenstelling leggen ze de basis voor een professionele reiniging van het serviesgoed; u staat versteld van het hoge rendement en de glanzende resultaten.
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de toestellen, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.