StartpaginaBranchesRuitersport Michaels & Beerbaum

Ruitersport Michaels & Beerbaum

Een leven voor de ruitersport: het succes van het bedrijf wordt aangevuld door vele lauwerkransen die in de ruitersport behaald zijn; het echtpaar behoort tot de wereldtop van de springruiters. Alleen al in het jaar 2005 werd Meredith Michaels-Beerbaum winnares van de wereldbeker in Las Vegas, Europees kampioene dressuur en Rider of the Year, won de grote prijs van Aken en de mediaprijs Bambi.

Eliteverblijf voor bijzondere paarden

Bij de aanblik van het schilderachtige met riet bedekte landhuis midden in het groene parklandschap krijgt de bezoeker in eerste instantie het gevoel van het rustige leven op het platteland. Wanneer we echter een blik werpen in de aanliggende stallingen en bedrijfsgebouwen, wordt een andere realiteit zichtbaar: alles draait hier nog altijd om paarden. In november 1997 kochten Meredith Michaels en haar latere echtgenoot Markus Beerbaum de faciliteiten voor het paardrijden van de gestorven voormalige wereldkampioen Gerd Wiltfangs in Thedinghausen. Hier exploiteren ze tegenwoordig samen een eersteklas rijstal voor paarden, waar ook toernooien gehouden worden en rij-opleidingen plaatsvinden. Meredith Michaels kwam in 1991 vanuit de VS naar de rijstal van Paul Schockenmöhle in Mühlen, om daar haar al ver ontwikkelde ruitervaardigheden nog verder te perfectioneren. Later trainde ze samen met Markus Beerbaum in het complex van graaf Landsberg in Balve, totdat de wens van een eigen rijstal gerealiseerd kon worden.

Het houden van 40 paarden betekent veel werk, veel zweet en bergen textiel die weggewerkt moeten worden. Ruiterkleding, staldekens, zadeldekken etc. moeten altijd schoon en klaar voor gebruik zijn en stellen de meest uiteenlopende eisen aan wasprocessen en capaciteit van de wasmachine. Bij Michaels & Beerbaum vertrouwt men daarom geheel op de professionele techniek van Miele.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail aangepast zijn op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

U kunt informatie over onze expertise ook vinden in overige referenties