Meerdere moderne meergezinswoningen met grasland en een blauwe hemel.

Oplossingen voor tehuizen en meergezinswoningen

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenTehuizen en meergezinswoningen

Duurzaam, betrouwbaar, efficiënt gebruik van hulpbronnen – compromisloze efficiëntie in wasruimtes

Of het nu gaat om een woonwijk, studentenflat of meergezinswoning: waar veel mensen leven, stijgt in vergelijking met kleinere huishoudens de hoeveelheid wasgoed. Daarbij komt dat aan een kwalitatieve wasbehandeling hoge eisen worden gesteld, want wasmachines en droogkasten zijn continu in gebruik en moeten grote hoeveelheden en de meest uiteenlopende textielsoorten op betrouwbare wijze reinigen. Tegelijkertijd moet ook rekening worden gehouden met kwetsbare materialen, die voorzichtig behandeld moeten worden. Miele Professional ondersteunt wasruimte-exploitanten van tehuizen tot meergezinswoningen met een wasserijtechniek die optimaal is afgestemd op de behoeften in de woningbouw. Hiertoe behoren niet alleen korte programma's, maar ook een zuinig water- en energieverbruik of gebruikersvriendelijke betaalsystemen.

Vind perfecte oplossingen

Efficiënte en duurzame wasbehandeling in de wasruimte

Wassen en drogen

Bij zeer hoge belasting toch betrouwbaar reinigen – met optimaal op elkaar afgestemde wasmachines en droogkasten van Miele Professional

Betaalsystemen voor digitale of mechanische afrekening

Met elektronische muntautomaten of per app de activiteiten in de wasruimte optimaliseren

Op elkaar afgestemde accessoires

Kleine dagelijkse hulpmiddelen: sokkels, waswagens en doseerhulpen voor een vlot verloop in de wasruimte

Uitstekende service

Uitstekende klantenservice

Aanbevolen producten

Zeer frequent gebruik, snelle programma's, robuuste en duurzame professionele techniek: vind de geschikte wasmachines en droogkasten voor de woningbouwbranche.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u kosten verlagen en de administratie van uw wasruimte verminderen? Wij bieden passende oplossingen voor de eisen die door zelfbedieningswasserijen in de woningbouw worden gesteld.

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons