Professional wasserijtechniek

StartpaginaProductenWasserijtechniek

Altijd de juiste machine voor de efficiënte behandeling van uw wasgoed

Eersteklas wasbehandeling met een perfecte finish – wasserijmachines van Miele Professional staan centraal in een totaaloplossing, die zorgvuldig afgestemde accessoires combineert met kundig advies en een uitstekende dienstverlening. Op die manier wordt op een efficiënte manier aan alle professionele eisen voldaan.

Nieuwe producten

Miele Professional staat voor innovatie. Bekijk nu onze laatste nieuwe producten en vind de bijpassende oplossing afgestemd op uw uitdagingen.

Waarom wasserijtechniek van Miele Professional?

Gebruiksveiligheid

Voldoet aan machinerichtlijn

De machinerichtlijn (2006/42/EG) definieert uitgebreide veiligheidsvoorschriften voor commerciële toestellen. Deze zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat het bedienend personeel volledig beschermd is in hun dagelijkse werkzaamheden. Alle toestellen van Miele Professional voldoen volledig aan de eisen van deze belangrijke richtlijn. 
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste commerciële techniek en op de gebruiker toegespitste wasprogramma's die voldoen aan eisen die ver uitstijgen boven het normale huishoudelijke gebruik, zijn de professionele wasserijmachines volledig uitgerust voor het commerciële gebruik. Hoogwaardige materialen, versterkte schokdempers en een robuuste trommel zorgen voor een uitstekende belastbaarheid en duurzaamheid en een rustige loop. Zeer korte programma's zorgen ervoor dat de was snel weer gebruiksklaar is. Wasautomaten en drogers van Miele Professional zijn daarom de eerste keus als er veelvuldig gewassen wordt en perfecte schoonheid ook bij hardnekkige vlekken belangrijk is.
Robuust en duurzaam

Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen

Een veeleisende werkdag vraagt om producten die altijd 100% betrouwbaar zijn. Om deze betrouwbaarheid te garanderen, worden alle apparaten van Miele Professional onderworpen aan uitgebreide kwaliteitstesten en een uiterst grondige eindcontrole. De continue en strenge kwaliteitscontroles vormen een belangrijk onderdeel van de hoge kwaliteitseisen die Miele Professional aan zichzelf stelt. Om zoveel mogelijk controle over de productie te hebben, worden daarom de belangrijkste onderdelen binnen het bedrijf zelf gemaakt. Het resultaat is een buitengewoon omvangrijk productiegamma: metaalgieterij, productie van kunststof onderdelen, ontwikkeling van motoren en productie van elektronica. Miele voert al deze productiestappen zelf uit en heeft daarmee de kwaliteit op alle gebieden goed onder controle.
Praktische oplossingen

Voor elke eis de juiste keuze

Verschillende eisen aan de wasverzorging vragen om speciale oplossingen om altijd een perfect resultaat te bereiken. Moderne bedieningsconcepten, individuele programma's en innovatieve machinetechniek besparen tijd en voorkomen fouten. Miele Professional biedt gebruikerspecifieke oplossingen voor horeca en gastronomie, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, facility management, wassalons, woon- en studentenhuizen en nog veel meer. Veel wasautomaten, droogekast en mangels kunnen in prestaties en capaciteit perfect op elkaar worden afgestemd - voor een uitstekend totaalresultaat.
Financiële diensten

Op maat gemaakte aanbiedingen

Met toestellen en accessoires van Miele Professional profiteert u vanaf het begin, ook bij het plannen van uw investering. De service- en adviesdiensten van Miele omvatten desgewenst ook aantrekkelijke financiële diensten. Of het nu gaat om financiering, leasen of huren: met onze financieringsmogelijkheden op maat, die flexibel kunnen worden aangepast, kunt ook u al snel van de spreekwoordelijke Miele kwaliteit profiteren. 

Financiële diensten

Geen compromissen

Miele Professional maakt het aanschaffen van professionele wasserijtechnieken heel eenvoudig, ook wanneer de investeringssituatie bijzonder uitdagend is. U kunt kiezen tussen verschillende financieringsmodellen.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Miele Professional heeft zich tot doel gesteld om uw dagelijkse werk in de wasbehandeling te vergemakkelijken. Hiervoor hebben we innovatieve en praktijkgerichte oplossing zoals bijv. de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel en het droogstysteem PerfectDry ontwikkeld. Onze innovatieve kracht komt tot uiting in ons motto, dat al meer dan 120 jaar voor de kwaliteitsbelofte van het Miele merk staat: “Immer Besser”.
Perfecte totaaloplossingen

Accessoires voor optimale processen in de wasserij

Met de juiste accessoires kunnen werkprocessen worden geoptimaliseerd en vereenvoudigd. Het resultaat is dat de efficiëntie en zuinigheid toenemen. 

Perfecte totaaloplossingen

Miele Professional biedt een ruime keuze aan accessoires voor de meest uiteenlopende eisen – perfect afgestemd op uw behoeftes. De originele Miele accessoires zijn speciaal voor Miele toestellen ontwikkeld om de beste resultaten te garanderen.
Optimaal verzorgd

Wasbescherming van de hoogste klasse

Van zeer functioneel tot zeer fijn textiel: het wasgoed heeft altijd een grote materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom vindt Miele Professional het ook een prioriteit om het wasgoed behoedzaam te behandelen. Veel van onze innovaties zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat uw wasgoed zijn maximale waarde behoudt. Het meest bekende voorbeeld hiervan is de Miele SoftCare-trommel. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling behandelen onze wasmachines en droogkasten het wasgoed bijzonder behoedzaam.
Duurzaamheid in perfectie

Efficiënt en zuinig

Miele Professional biedt aangepaste systeemoplossingen die zich onderscheiden door een hoog rendement en een uitstekende efficiëntie. Door middel van innovatieve programma's verbruikt u minder water en energie en kunt u minder wasmiddel doseren. Geavanceerde technologieën onderstrepen de hoge eisen aan de efficiëntie van onze producten, zoals de droogautomaten met warmtepomptechnologie die tot 60% minder energie verbruiken of de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de warmwaterinstallatie.