Handen vouwen handdoeken op een bed op.

Aanbevolen oplossingen voor hotels en pensions

StartpaginaBranchesHorecaHotels en pensionsAanbevolen oplossingen voor hotels en pensions
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen voor vaatwastechniek voor hotels en pensions

In hotels en de gastronomie zijn smetteloos servies, schone glazen en schoon bestek van onschatbare waarde. Bovendien moet ook worden voldaan aan de hoogste economische en hygiënische normen. Hoeveel servies er ook is, Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte professionele vaatwasser.

Een vrouw strijkt een overhemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droogkast.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor hotels en pensions

De taken in uw in-huis-wasserij zijn net zo veelzijdig als er gasten in uw hotel zijn: er komen verschillende soorten wasgoed uit de keuken, de wellness, het restaurant en de schoonmaak, die allemaal anders moeten worden gewassen en behandeld. Een breed assortiment machines en accessoires kan individueel en economisch aan uw bedrijf worden aangepast. U kunt het ideale wasritme aansturen, zodat uw wasgoed altijd weer snel beschikbaar is.

Digitale oplossingen als perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service-wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service-wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Ons motto voor u: meer transparantie, minder moeite.

Meer transparantie. Altijd en overal een digitaal overzicht van wat er in de Self Service-wasserij gebeurt.

Minder moeite. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Voor het ideale gevoel van welbehagen in hotels en de gastronomie verwachten gasten niet alleen dat de service perfect is, maar ook dat het wasgoed hygiënisch wordt gereinigd en behandeld. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Miele Professional de totaaloplossing voor hotels en de gastronomie ontwikkeld.