Aanbevolen oplossingen voor scholen en kinderopvang

StartpaginaBranchesZorg- en verpleegsectorScholen en kinderopvangAanbevolen oplossingen voor scholen en kinderopvang

Vaatwasoplossingen voor scholen en kinderopvang

De uitdagingen op het gebied van hygiëne in kinderdagverblijven zijn groot. De innovatieve schoonwatersystemen reinigen niet alleen borden en flessen, maar ook hard plastic speelgoed - met temperaturen tot 93 °C worden ze zelfs gedesinfecteerd.
De intuïtieve menubesturing, de korte looptijden en het zuinige gebruik van middelen zorgen voor een comfortabele bediening en een efficiënte reiniging. Voor zorgeloos spelen - elke dag. In de horeca hebben onberispelijk serviesgoed, schone glazen en zuiver bestek een hoge prioriteit. Bovendien moet worden voldaan aan de hoogste economische en hygiënische normen. Om hoeveel servies het ook gaat - Miele Professional biedt voor elke behoefte de juiste vaatwasser.

Oplossingen wasserijtechniek voor scholen en kinderopvang

De wasmachines en drogers van Miele Professional gebruiken thermische en chemothermische desinfectieprogramma's voor het waarborgen van hygiënische reiniging – door de grote trommel en deuropening kunnen zelfs grote stukken wasgoed en kindermatrassen op deze manier gereinigd worden.
Door middel van speciale desinfectieprogramma's wordt de overdracht van kiemen en daarmee het uitbreken van ziektes voorkomen.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Veilige hygiëne waarbij alle wettelijke eisen nageleefd worden en de beste bescherming tegen ziekteverwekkers – met de oplossingen van Miele Professional voor kinderopvang en crèches