Handen masseren het gezicht van een vrouwelijke klant.

Aanbevolen oplossingen voor spa, wellness en sport

StartpaginaBranchesHorecaSpa, wellness en sportAanbevolen oplossingen voor spa, wellness en sport
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen voor spoeltechniek voor spa, wellness en sport

Servies, bestek en glazen moeten altijd hygiënisch schoon zijn. Het Miele System4Shine biedt met professionele vaatwassers, accessoires, chemische reinigingsmiddelen en service de professionele oplossing voor de meest uiteenlopende eisen. Hoeveel servies er ook is, Miele Professional heeft voor elke behoefte de geschikte professionele vaatwasser.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor spa, wellness en sport

Sauna, schoonheidssalon, sportschool – wie een spa bezoekt, wil gewoon worden verwend. Zachte, kwalitatief hoogwaardige badjassen, slippers en handdoeken spelen daarbij een belangrijke rol. Miele Professional kan de hoogste standaarden garanderen.

Gasten van een spa merken snel of de ter beschikking gestelde handdoeken van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt, zacht aanvoelen op de huid en fris ruiken. Het textiel moet op professionele wijze worden gewassen om deze doelstellingen te behalen.

In een spa worden handdoeken vaak om hygiënische redenen ter beschikking gesteld. Wasmachines van Miele Professional hebben oplossingen op maat voor het residuvrij verwijderen van vervuilingen uit textiel en om het weefsel weer de zachtheid en veerkracht terug te geven. Meerdere, speciaal voor dit doel ontwikkelde programma's zorgen voor de beste kwaliteit.

Oplossingen voor luchtreiniging voor spa, wellness en sport

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in gemeenschappelijke ruimtes ontmoeten veel mensen elkaar, waardoor het risico op overdracht van besmettelijke ziektes wordt verhoogd. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en gasten tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele AirControl luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Behalve hygiënische reinheid zorgen ook een hoog comfort en glanzend servies ervoor dat gasten zich goed op hun gemak voelen. Of het nu gaat om een badjas of saunahanddoek: badstof moet zacht zijn en lekker ruiken. Glazen en servies in de bistro moeten glanzen. Toestellen van Miele Professional leveren in de wellnessbranche een grote bijdrage om deze doelstellingen te behalen.