Hand sorteert bont wasgoed met op de achtergrond een openstaande wasmachine.

Aanbevolen oplossingen voor wasserettes

StartpaginaBranchesZelfbedieningssystemenWasserettesAanbevolen oplossingen voor wasserettes
Een vrouw strijkt een overhemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droogkast.

Oplossingen voor wasserijtechniek voor wasserettes

Snelle wasprogramma's, uitstekende prestaties, ongeëvenaarde behoedzame wasbehandeling: vind de geschikte wasmachines, droogkasten en mangels voor uw zelfbedieningswasserette. De toestellen zorgen voor efficiënte werkprocessen. De robuuste professionele machines zijn uitgerust met de gepatenteerde Miele SoftCare-trommel en een eenvoudig te bedienen besturing. Vele accessoires zoals betaalsystemen, sokkels en wasgoedwagens zijn de optimale aanvullingen voor universele toepassingen van textielbehandeling en een winstgevende zelfbedieningswasserette.

Digitale oplossingen als perfecte ondersteuning

Twee volwassenen voeren gesprek met elkaar in de wasruimte die op appWash is aangesloten.

appWash

De digitale oplossing voor uw Self Service-wasserij

Met appWash kunt u uw Self Service-wasserij digitaliseren en effectief kosten besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering. Ons motto voor u: meer transparantie, minder moeite.

Meer transparantie. Altijd en overal een digitaal overzicht van wat er in de Self Service-wasserij gebeurt.

Minder moeite. Nooit meer klantenkaarten uitdelen, wasmuntjes en contant geld inzamelen, muntautomaten onderhouden of winst verliezen door diefstal.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Wasmachines en droogkasten in wasserettes worden dagelijks continu gebruikt. Er wordt veel van de toestellen gevraagd, ze moeten perfecte resultaten leveren bij verschillende vuilgraden en uiteenlopend duurzaam textiel, zoals linnen, satijn of wol. Naast de korte wastijden is ook de lange levensduur van de toestellen doorslaggevend voor het economisch succes van zelfbedieningswasserettes.