Hand sorteert bont wasgoed met op de achtergrond een openstaande wasmachine.

Oplossingen voor wasserettes

Snelle reinigingsresultaten en voorzichtige behandeling van het wasgoed

Wasmachines en droogkasten in wasserettes worden dagelijks continu gebruikt. Er wordt veel van de toestellen gevraagd, ze moeten perfecte resultaten leveren bij verschillende vuilgraden en uiteenlopend duurzaam textiel, zoals linnen, satijn of wol. Buiten de korte wastijden is ook de lange levensduur van de toestellen doorslaggevend voor het economisch succes van zelfbedieningswasserettes. De professionele wasmachines en droogkasten van Miele Professional overtuigen gedurende de gehele gebruiksduur door de eersteklas prestatie, programma's die efficiënt gebruikmaken van hulpbronnen en de lage kosten. Bovendien wordt de gebruikersvriendelijkheid en klanttevredenheid verhoogd door de eenvoudige, intuïtieve bediening.

Vind perfecte oplossingen

Energiebesparende wasmachines en droogkasten voor wasserettes

Professionele wasserijtechniek

In zeer korte tijd eersteklas behandeld wasgoed – met professionele wasmachines, droogkasten en mangels van Miele Professional

Praktische accessoires

Praktische accessoires: sokkel en waswagen ter aanvulling van toepassingen voor textielbehandeling

Betaalsystemen voor wasmachines en droogkasten

Betrouwbaar en ongecompliceerd: mechanische en digitale betaaltechniek van Miele Professional voor geoptimaliseerde betaling in wasserettes

Service

Maximale kwaliteit bij Miele Service

Aanbevolen producten

Snelle wasprogramma's, uitstekende prestaties, ongeëvenaarde behoedzame wasbehandeling: vind de geschikte wasmachines, droogkasten en mangels voor uw zelfbedieningswasserette.

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u ondanks hoge was- en droogprestaties toch een perfect reinigingsresultaat bereiken? Vertrouw dan op onze tientallen jaren ervaring op het gebied van professionele wasserijtechniek.

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons