Dierenarts behandelt de kat van een meisje.

Oplossingen voor dierenartspraktijken en de dierenverzorging

Onze complete oplossingen voor hygiënische bescherming

In de diergeneeskunde gelden strenge hygiëneconcepten, waardoor niet alleen de dierlijke patiënten en hun houders worden beschermd, maar ook alle personen die in de praktijk werken. Voor hygiënische bescherming is daarom een complete oplossing noodzakelijk. Met Miele Professional heeft u een competente partner aan uw zijde. Bij de verzorging en behandeling van zieke dieren is er niet alleen sprake van grote hoeveelheden wasgoed. Ook het reinigen, desinfecteren en steriliseren van de instrumenten is een onontbeerlijk onderdeel van de dagelijkse praktijk. Daarom is het zeer belangrijk dat er voor een schone en veilige omgeving wordt gezorgd.

Vind perfecte oplossingen

De complete oplossing van Miele Professional

Oplossingen voor instrumentenbehandeling

Met 360PRO Med biedt Miele een compleet systeem voor de veilige en efficiënte behandeling van instrumenten in dierenartspraktijken en -klinieken.

Oplossingen voor reiniging en onderhoud van praktijkwasgoed

Compact formaat, hoge prestaties – de Kleine Reuzen: hygiëneveiligheid voor praktijkkleding.

Service

Trouw aan de filosofie van Miele “Immer Besser” garanderen we de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden.

Een arts hurkt voor een patiënt in de wachtkamer. Drie volwassenen en een klein meisje wachten op de komst van de arts. Allen dragen een mondmasker.

Hoogste veiligheid: hygiënemaatregelen in dokters- en tandartsenpraktijken en ziekenhuizen

In de medische en tandheelkundige branche vinden niet alleen dagelijks adviesgesprekken en behandelingen plaats, maar is ook dagelijks een hoog hygiënisch niveau vereist. Het hygiënisch behandelen van wasgoed, servies en instrumenten helpt om infecties te verminderen of te voorkomen.

Aanbevolen producten

Kwaliteit op alle niveaus: met ons 360PRO-systeemconcept bieden wij u voor elke situatie de passende oplossing. Vind de ideale producten voor uw specialisatie en toepassingsgebieden.

Onze referenties op het gebied van dierenartsen en dierenverzorging

Ruitersport Michaels & Beerbaum

Heeft u individueel advies nodig?

Wilt u de kwaliteit van de dagelijkse behandeling verhogen of uw economische kosten verlagen? Wij bieden oplossingen op maat: neem gerust contact met ons op!

Media en downloads
Productinformatie
Volg ons