StartpaginaBranchesHotel Château de la Messardière

Hotel Château de la Messardière

Pure wellness in mystieke sfeer: nog niet zo lang geleden waren veel inwoners van Saint-Tropez er nog vast van overtuigd dat het hier spookt. Na het overlijden van de laatste eigenaar en de laatste rit van de kleine trein waarmee gasten van het huis door het nabijgelegen dennenbos konden rijden, maakte het ooit zo luxe leven plaats voor de eenzaamheid op de heuvel boven het dorp.

Genieten in de zon van het zuiden

Sinds de restauratie en uitbreiding in 1990 biedt Château de la Messardière de veeleisende gast meer dan alleen het comfort van een exclusief hotel. Als u nog maar bij de kust van de Provence aankomt, maken de wijnbergen in de zuidelijke zon, de schilderachtige vissershuisjes en de schitterende Middelandse Zee u al blij. Het hotel op de heuvel tussen de zon en de zee straalt rust uit waar je jaloers op wordt. Het biedt een uniek wijds uitzicht op het strand van Ramatuelle en de plaats Saint-Tropez, die ondanks de reputatie van glitter en glamour en de invasie van prominente personen de overtuigende charme en het individuele karakter van een oud vissersdorp heeft weten te behouden.

Alle 75 gastenkamers en 41 suites van het hotel hebben een balkon of eigen terras. Het hoogwaardige beddengoed en de bestikte gastenhanddoeken van Château de la Messardière zijn niet het enige wasgoed dat gewassen moet worden. In het fijnproeversrestaurant, bij de servicebalie van het zwembad, in het beachrestaurant op het eigen strand en niet in de laatste plaats in het eigen beauty centre met massages, verzorgende behandelingen en een kapsalon voor de gasten – overal moet altijd perfect verzorgd wasgoed verstrekt kunnen worden. Bij het behandelen van het hoogwaardige textiel vertrouwt men volledig op de modernste techniek van Miele.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail aangepast zijn op de individuele eisen van uw instelling.

Meer informatie over aanverwante branches

U kunt informatie over onze expertise ook vinden in overige referenties