Zeer nauwkeurig braden

Braadstand I
Deze braadstand is geschikt voor alle gerechten die worden bereid bij een lage braadtemperatuur zoals bijvoorbeeld spiegelei, roerei, spek, kipfilet, gerolde noedels, groenten, gehaktballen, vis en de meeste diepvriesproducten.
Braadstand II
Bij deze gemiddelde braadtemperatuur kunnen voedingsmiddelen zoals bijvoorbeeld garnalen, steaks, schnitzel, leverkaas en reepjes vlees worden bereid. Bovendien is het geschikt voor het roosteren van zaden en voor het maken van aardappelpannenkoekjes, tortilla en karamel.
Braadstand III
De hoogste stand is perfect voor wokken en voor het aanbraden van vlees voor stoofschotels of grote hoeveelheden vlees. Ook pannenkoeken lukken perfect op deze stand.
Sudderstand
Veel gerechten worden pas perfect als er saus bij wordt geserveerd, zoals een ragout of bolognaisesaus. De kookplaat regelt de juiste temperatuur met de sudderstand. Zo spettert het niet en lukt de saus altijd.
Kenmerken afhankelijk van het model, afbeelding dient als voorbeeld