Een verbonden huis

Met slimme apparaten en Miele@Home

Maak je huis slimmer en je leven eenvoudiger door je Miele apparaten veilig in het netwerk te integreren en tal van praktische functies te activeren. Met een intuïtieve app, spraakbesturing en integratie in bestaande Smart Home-instellingen heb je dankzij de Miele Cloud volledige controle over je in een netwerk opgenomen apparaten.

Eén app die alles kan

Duidelijk overzicht

Een overzichtelijk dashboard geeft je nauwkeurige updates over al jouw gekoppelde apparaten; controleer op afstand of een wasprogramma klaar is en of de oven op de juiste temperatuur is.

In-app shop

Het kopen van verbruiksartikelen of accessoires wordt nog eenvoudiger; de app filtert op compatibele producten die specifiek geschikt zijn voor jouw gekoppelde apparaten.

Probleemloos

De app leidt je in een paar eenvoudige stappen door het toevoegen en instellen van nieuwe apparaten. Software-updates voor jouw apparaten worden automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Eenvoudig en handsfree

De spraakbesturing is snel en eenvoudig. De perfecte mogelijkheid om jouw Miele apparaten met slechts een woord (of twee) te besturen.

Ontdek spraakbesturing met Amazon Alexa

Ontdek spraakbesturing met Google Home

Dankzij de Miele cloudinterface
werken al onze apparaten naadloos samen met jouw bestaande Smart Home-instellingen.

Efficiënt met energie

Intelligente apparaten weten precies wanneer er zelf opgewekte elektriciteit beschikbaar is, bijvoorbeeld via duurzaamheidsopties, en laden of starten automatisch.

Veiligheid voorop

Apparaten die zijn geïntegreerd in jouw Smart Home, zoals kookapparaten en optionele rookmelders, zorgen ervoor dat je het huis veilig kunt verlaten in de wetenschap dat alles goed is uitgeschakeld en wordt bewaakt.

Een gepersonaliseerde ervaring

Pas jouw Smart Home aan jouw persoonlijke routines aan; voor de perfecte verlichting op bepaalde tijden, voor apparaten die klaarstaan wanneer je ze nodig hebt, of voor een robotstofzuiger die schoonmaakt terwijl jij afwezig bent.

Intelligent samenwerken

Voor jou ingeschakeld: Miele apparaten communiceren met elkaar. Zo worden stappen in de bediening vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Volledige controle over jouw Scout-stofzuiger

Houd je robotvriend tijdens het stofzuigen in de gaten via een versleutelde video-feed, ontvang statusupdates en programmeer het gedrag en de reinigingsroutine – alles via een enkele, intuïtieve app.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden.

Communicatie tussen toestellen

Slimme toestellen het beste opgenomen in het netwerk

Meegedacht: Miele toestellen communiceren met elkaar. Dit vereenvoudigt en automatiseert stappen in de bediening.

Naar begin pagina