Ontdek de Miele reinigingsproducten

Uitstekende resultaten

Voor onze reinigingsproducten gelden dezelfde hoge standaarden als voor onze toestellen. Ze zijn in onze eigen Miele laboratoria ontwikkeld en getest en zorgen voor uitstekende reinigingsresultaten en verhogen de prestaties van uw toestellen.

Bekijk ook onze Onderhoudsgidsen

Miele stofzakken en filters

Alleen originele Miele stofzakken en filters bieden de gebruikelijke hoge Miele kwaliteit. Ze passen perfect bij onze toestellen en behouden hun uitstekende prestaties. Zodat u vrij kunt doorademen.

Wasmiddelen

Zodat u langer plezier heeft van uw kleding. Bescherm de gevoelige vezels van uw kleding en verleng de levensduur van uw toestel met onze zorgvuldig ontwikkelde producten voor de wasbehandeling.

Wasmiddelen

Optimale wasresultaten en tegelijkertijd bescherming van uw wasgoed - onze exclusieve wasmiddelen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met uw Miele wasmachine.

UltraPhase wasmiddel

Miele heeft het onderhoud van uw wasgoed totaal veranderd: geen enkel vloeibaar wasmiddelensysteem wast zowel witte als bonte was zo grondig schoon als het 2-fasensysteem van Miele.

Speciale wasmiddelen

Onze speciale wasmiddelen zijn ontwikkeld voor uw textiel dat speciale zorg nodig heeft. Hiermee kunnen donsjassen, kussens of sportkleding zonder aarzelen worden gereinigd, zonder hun unieke eigenschappen te verliezen.

Caps

Ontdek onze voorgedoseerde wasmiddelen die uw hoogwaardige textiel en kleding grondig reinigen en beschermen. Onze praktische Miele caps zijn eenvoudig in gebruik en verhogen de prestaties van uw Miele wasmachine. Geniet van verbeterde hygiëne, een langer aanhoudende geur en een langere houdbaarheid van uw wasgoed.

Geurflacons voor droogkasten

Met ons gevarieerde aanbod komt uw wasgoed altijd gehuld in uw favoriete geur uit de droogkast.

Afwasmiddelen

Al onze reinigingsmiddelen zijn speciaal afgestemd op Miele vaatwassers en zorgen voor een stralend schoon servies.

UltraTabs All in 1

Onze Miele UltraTabs All in 1 lossen snel op en zorgen voor een grondige en zachte reiniging bij elke spoelcyclus.

PowerDisk

Ons geavanceerd en zeer effectief poedergranulaat voor vaatwassers met automatische dosering.

Uitstekend onderhoud voor vele jaren gebruiksplezier

Huishoudtoestellen van Miele onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en tijdloos design. Door uw Miele toestellen te onderhouden met onze originele onderhoudsproducten weet u zeker dat uw toestellen langer goed presteren.

Miele producten voor toestelonderhoud

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele

Een lange levensduur over vele jaren

Onze toestellen zijn gemaakt om veel meer aan te kunnen dan gewoon dagelijks gebruik, zoals onze uitgebreide producttesten bewijzen. Bedenk iets en wij hebben het wellicht getest.

Meer informatie op: miele.be/20jaar

Immer besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.