Miele reinigingsproducten

Met de Miele reinigingsproducten bereikt u eenvoudig en betrouwbaar de beste resultaten. De producten zijn ontwikkeld en getest door de eigen Miele laboratoria in samenwerking met vooraanstaande leveranciers. Alle recepturen zijn perfect afgestemd op uw Miele toestel.

Gewoon perfect wassen. Met Miele.

Om altijd optimale resultaten te behalen, is het van belang om de juiste wasmiddelen te gebruiken. Niet elk in de handel gebruikelijk wasmiddel reinigt in alle wasmachines even goed. Daarom is er nu een Miele wasmiddel dat speciaal voor Miele wasmachines ontwikkeld is.

Eenvoudig perfect afwassen. Met Miele.

De spoelprogramma's van de verschillende fabrikanten verschillen tegenwoordig duidelijk van elkaar. Daarom kan niet elk afwasmiddel op de markt in elke vaatwasser even goede resultaten behalen. Daarom zijn er nu speciale afwasmiddelen voor vaatwassers van Miele.

Frisheid uit de droogkast

Met uw Miele droogkast geniet u vanaf nu van het bijzondere comfort van een lange, frisse geurbeleving. De Miele geurflacons omhullen uw wasgoed tijdens het drogen met uw persoonlijke lievelingsgeur.

Uitstekend onderhoud voor vele jaren gebruiksplezier.

Huishoudtoestellen van Miele onderscheiden zich door hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en tijdloos design. Door uw Miele toestellen te onderhouden met de onderhoudsproducten van Miele weet u zeker dat uw kostbare toestellen niet beschadigd raken en er langer als nieuw uitzien.

Naar begin pagina