Voor elk huis de juiste stofzuiger

Stofzuigers waarop u kunt vertrouwen

Bij Miele vindt u stofzuigers voor elk huishouden, onafhankelijk van de grootte en het soort vloer.
Talrijke comfortkenmerken garanderen een schoon en hygiënisch huis, zoals het tijdgestuurde, automatische stofzuigen, het filteren van bacteriën en virussen tegen allergieën en nog veel meer.

Snoerloze steelstofzuigers

Ons innovatieve 3-in-1 stofzuigerdesign in combinatie met een krachtige batterij zorgt ervoor dat u overal bij kunt komen en dat u alle soorten vloeren flexibel kunt reinigen. Wissel snel en eenvoudig tussen de verschillende ergonomische designs voor een moeiteloze bediening en nog meer comfort.

Triflex HX1

Triflex HX2

Triflex HX2 Pro

Stofzuigers zonder zak

Hygiënisch legen met een druk op de knop, gecombineerd met de gebruikelijke hoge Miele kwaliteit en capaciteit. Met anti-allergische opties, zelfreinigende filter en uitstekend zuigvermogen voor het opnemen van alle soorten vuil: van grove verontreinigingen tot aan fijnstof en voor alles daartussen.

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Stofzuigers met zak

Een klassiek design en dat heeft een goede reden: onze modellen met zak hoeven minder vaak te worden geleegd, vangen het stof effectief op en bieden een bijzonder hoog zuigvermogen. De individuele instelling op uw lichaamslengte en weinig geluid tijdens het gebruik zorgen voor nog meer bedieningsgemak.

C1 Classic

C2 Compact

C3 Complete

C3 Complete – Comfort

Robotstofzuigers

Geavanceerd en grondig: onze robotstofzuigers doen het werk voor u, zodat u meer tijd heeft voor de dingen die u belangrijk vindt. De combinatie van een zelflaadmodus en een speciaal zuigsysteem dat zich aan uw vloer aanpast, zorgt ervoor dat het toestel zelfstandig werkt.

Scout RX3

Scout RX3 Home Vision

Cat & Dog-stofzuigers

Om ervoor te zorgen dat dierenharen geen kans krijgen, hebben onze Cat & Dog-stofzuigers speciale functies, opzetstukken en filters voor meerdere oppervlakken. Ook is er een handig licht ingebouwd om haren makkelijker te zien liggen en heeft de stofzuiger speciale borstels voor het moeiteloos verwijderen van haren uit spleten en van kussens.

Cat & Dog-stofzuigers

Heeft u al een Miele stofzuiger?

Onze originele Miele producten, accessoires en onderdelen garanderen een perfect reinigingsresultaat en een lange levensduur van uw stofzuiger.

Accessoires stofzuigers

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele

Een lange levensduur over vele jaren

Onze toestellen zijn gemaakt om veel meer aan te kunnen dan gewoon dagelijks gebruik, zoals onze uitgebreide producttesten bewijzen. Bedenk iets en wij hebben het wellicht getest.

Meer informatie op: miele.be/20jaar

Immer Besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.
 

Miele productadviseur

Weet u nog niet zeker welke stofzuiger voor u geschikt is? Beantwoord eenvoudig enkele vragen en vind het model dat perfect bij u past.