Wasmachines en droogkasten – Zo vind je het juiste toestel.

Wil je een nieuwe wasmachine of droogkast kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak dan gebruik van onze productadviseur om het toestel te vinden dat aan jouw behoeften en wensen voldoet. Beantwoord hiervoor gewoon enkele korte vragen.

 

Als je enkele vragen beantwoordt over de eisen die je stelt aan een wasmachine of droogkast, zal onze productadviseur de modellen uitzoeken die het best passen bij jouw individuele behoeften.

 

• Welk toestel heeft de juiste capaciteit voor jouw huishouden? Wij hebben een ruim aanbod droogkasten, wasmachines en was- en droogcombinaties die elke wasuitdaging aan kunnen, onafhankelijk van hun formaat.

 

• Welk type wasmachine of droogkast past bij jouw huishouden? Stapelwasmachine, inbouwtoestel, onderbouwtoestel of vrijstaand: wij hebben modellen voor elke situatie en locatie. Zodat het gebruik van je wasmachine geen vervelende verplichting wordt.

 

• Welke functies en specificaties zijn belangrijk voor jou? Onze wasmachines en droogkasten zijn voorzien van talloze opties: van wasprogramma's en energie-efficiëntieklasse tot en met centrifugetoerental en maximale belading. Wij helpen je ontdekken welk toestel het juiste voor jou is. Zodat wassen kinderlijk eenvoudig voor je wordt.

 

Ontdek ons volledige aanbod wasmachines en droogkasten

Wasmachines

Droogkasten

Was- en droogcombinaties

UltraPhase

Caps

Naar begin pagina