TwinDos® wasmachines

Perfecte wasresultaten, onafhankelijk van belading en vervuiling

TwinDos® automatische wasmiddeldosering

Gebruik altijd precies de hoeveelheid wasmiddel die nodig is. Met ons unieke TwinDos®-systeem wordt automatisch op het juiste moment de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd. Het TwinDos®-systeem optimaliseert uw wasprogramma met een behandeling op maat, waarbij het wasgoed optimaal schoon wordt en u tegelijkertijd tijd en moeite bespaart.

Image of a Miele washing machine

Laat TwinDos® het werk voor u doen

U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u te veel of te weinig wasmiddel gebruikt: ons automatische doseersysteem is ervoor ontwikkeld om precies op het juiste moment de juiste hoeveelheid wasmiddel toe te voegen en daardoor tot wel 30% wasmiddel te besparen. Bovendien leveren de TwinDos® wasmachines moeiteloos perfecte resultaten, zeker in combinatie met ons UltraPhase-wasmiddel. De wasmiddellade blijft daarbij bovendien schoon.

Hoe TwinDos® werkt

Ons exclusieve 2-fasen vloeibare wasmiddel bestaat uit twee werkzame stoffen: UltraPhase 1 is bedoeld voor de normale reiniging, terwijl UltraPhase 2 de werking versterkt.
De dosering wordt automatisch ingesteld, waarbij u specifieke parameters kunt instellen die passen bij uw wasgoed en uw wasprogramma. Plaats de wasmiddeldispenser eenvoudig in het speciale vakje, kies het programma en laat de automatische dosering het werk voor u doen.

Image of Miele UltraPhase

STAP 1

Instellen van het mengsel en de hoeveelheid

TwinDos® optimaliseert het mengsel van de beide fasen aan de hand van de door u gekozen kledingkleuren in het wasgoed. Bij wit wasgoed worden UltraPhase 1 en UltraPhase 2 in dezelfde verhouding gebruikt. Bij gekleurd wasgoed wordt er 2/3 UltraPhase 1 en 1/3 UltraPhase 2 gebruikt.

Image of a Miele washing machine with TwinDos® Automatic Detergent Dispensing

STAP 2

Dosering in stappen

UltraPhase 1 wordt aan het begin van het wasproces toegevoegd, ongeveer 30 minuten later gevolgd door UltraPhase 2. De dosering in stappen waarborgt dat de inhoudsstoffen optimaal worden gebruikt en het maximale effect kunnen bereiken.

STAP 3

Perfect & schoon

De hoeveelheid wasmiddel wordt automatisch gedoseerd – afhankelijk van de waterhardheid, de belading en het soort vervuiling. Na het wasprogramma kunt u genieten van perfect schoon wasgoed en hebt u tegelijkertijd tot 30%* wasmiddel bespaard*.

Image of laundry basket

Geoptimaliseerd verbruik, automatisch comfort

Ons 2-fasen-systeem is bijzonder efficiënt: bij een belading van 4,5 kg en gemiddeld hard water is UltraPhase 1 gemiddeld voldoende voor 37 wasprogramma's en UltraPhase 2 voor ongeveer 50 wasprogramma's. Een geïntegreerde sensor stelt automatisch vast als het wasmiddelreservoir leeg is en geeft een melding in het display.

Image of TwinDos in action

Bekijk TwinDos® in actie

Ontdek onze populairste TwinDos® wasmachines

 

 

WWG660 WCS TDos&9kg
W1 wasmachine voorlader:
A I 9 kg I 1400 omw./min. I Automatische dosering I Voorstrijken I Miele@home
Leverbaar in 1-5 werkdagen
WWV980 WPS Passion
W1 wasmachine voorlader:
A I 9 kg I 1600 omw./min I M Touch I SteamCare I Warm water
Leverbaar in 1-5 werkdagen
  • Alle prijzen incl. BTW en recyclagebijdrage en excl. verzendkosten
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

Comfort en duurzaamheid

TwinDos® & UltraPhase – de perfecte combinatie

UltraPhase 1 & 2 garanderen een uitstekende vlekverwijdering voor bont en wit wasgoed, zelfs op lage temperaturen vanaf 30 °C. Dankzij het automatische doseersysteem gebruikt u nooit meer wasmiddel dan nodig is en bespaart u tot wel 30%*.

Ook geschikt voor gewone wasmiddelen

Hoewel wij trots zijn op ons automatische doseersysteem, is het met onze wasmiddellade ook mogelijk om de gebruikelijke poedervormige en vloeibare wasmiddelen handmatig te doseren.

Poedervormige en vloeibare wasmiddelen

Ons exclusieve assortiment wasmiddelen is doelgericht ontworpen voor optimale resultaten en gelijktijdige bescherming van uw kledingstukken. Speciale opties voor elke reinigingstaak garanderen een unieke kwaliteit en prestatie.

Miele capsules

Onze capsules verhogen de capaciteit van uw Miele wasmachine. Profiteer van een unieke combinatie van verbeterde hygiëne, een langdurige geur en een langere levensduur van uw wasgoed.

Meer redenen om te kiezen voor Miele wasmachines

Ontwikkeld voor een lange levensduur

Onze producten zijn ervoor ontworpen om meer aan te kunnen dan het dagelijkse leven gemiddeld met zich meebrengt. Dit wordt bevestigd door onze interne testprocedures.

Immer Besser, sinds 1899

Kwaliteit heeft bij Miele al vanaf het begin de hoogste prioriteit. Wij zijn trots op ons omvangrijke productassortiment, want hoogwaardige producten hebben minder onderhoud nodig en hebben een langere levensduur.

Vind uw perfecte wasmachine

Gebruik onze handige verkoopadviseur

Vind snel uw perfecte Miele apparaat door eenvoudig enkele vragen te beantwoorden.

*Vergeleken met handmatige dosering