Wat u verder nog moet weten over Miele@home

Thuisnetwerk met Miele@home

Hier hebt u de vrijheid thuis

“Vrijheid? Voor mij is dat kwaliteit van leven. Echt genieten kan ik pas als ik alles onder controle heb.”*

Meer informatie over 'Thuisnetwerk met Miele@home'
Miele@mobile-app

Men kan niet overal tegelijk zijn?

U wel! U doet overal uw best en hebt alles graag in de hand. U kunt nu ook onderweg al controleren of thuis alles in orde is met de Miele@mobile-app. Met deze app controleert u de status van uw toestellen en krijgt u een bericht als bijvoorbeeld het wasprogramma voltooid is. Ook als u net belangrijkere dingen te doen hebt.*

Meer informatie over 'Miele@mobile-app'
Miele@mobile-app – MobileControl

Spontaan feestje binnen een uur?

Perfecte gelegenheden zijn nooit exact getimed. Wij hebben MobileControl ontwikkeld, zodat u spontaan kunt genieten. Want met de mobiele bediening heeft u ook onderweg alles onder controle. U kunt uw koelkast met de functie SuperFrost alvast op de verse delicatessen voorbereiden, waar u later thuis met vrienden op de juiste temperatuur gekoeld van wilt genieten. Bij de nieuwe kooktoestellen kunnen daarnaast in de betreffende functies ook parameters zoals temperatuur en tijd in de loop van het programma worden aangepast.

Meer informatie over 'Miele@mobile-app – MobileControl'
Miele@mobile-app – FoodView

Netwerkmogelijkheden voor meer comfort

Hoe gaat het eigenlijk met uw brood in de oven? De camera in de gaarruimte laat u zien hoe het ervoor staat – waar u ook bent.

Meer informatie over 'Miele@mobile-app – FoodView'
Miele@mobile-app – Recepten

Vakantieherinneringen ophalen?

Heel eenvoudig met het juiste recept. Bakken en koken kan iedereen – met de receptfunctie van de Miele@mobile App geen probleem. Met een smartphone of tablet hebt u snel het juiste recept en boodschappenlijstje bij de hand zodat u aan de slag kunt met uw culinaire verassing. Daardoor lukken lekkere recepten heel eenvoudig – ook als u niet dagelijks in de keuken staat.

Meer informatie over 'Miele@mobile-app – Recepten'
Miele@mobile-app – ShopConn@ct

Dagelijkse dingen comfortabel online shoppen?

Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken! Aan kleinigheden moet men niet te veel betekenis hechten. Bijvoorbeeld de vraag of u nog genoeg tabletten of de nieuwe PowerDisk voor de vaatwasser in huis hebt. Met de nieuwe Voorraad-functie bent u optimaal geïnformeerd: uw vaatwasser laat het u weten, wanneer tabs, afwasmiddel of zout opraken. En met ShopConn@ct kunt u gemakkelijk alles online bestellen, met smartphone of tablet.

Meer informatie over 'Miele@mobile-app – ShopConn@ct'
Miele@mobile-app – Miele Assistent

Bergen wasgoed?

Met slimme assistentie goed wassen. Soms vertrouwt men graag op professionele hulp – bijvoorbeeld als het om perfecte behandeling van uw wasgoed gaat. De interactieve Miele-assistent raadt u het meest geschikte wasprogramma aan. Witte of gekleurde was, katoen of zijde, erg of licht vervuild – met de Miele-assistent is het resultaat altijd optimaal.*

Meer informatie over 'Miele@mobile-app – Miele Assistent'
Miele Scout RX2-app

Geen tijd voor de belangrijke dingen?

Met de nieuwe robotstofzuiger wel. De nieuwe Miele-robotstofzuiger Scout RX2 met MobileControl neemt het stofzuigen uit handen. Waar u ook bent, uw vloer wordt voor u gestofzuigd.

Meer informatie over 'Miele Scout RX2-app'
SuperVision

Gezellig samenzijn in de keuken?

En u weet wat er met uw wasgoed gebeurt.Geniet gewoon van het hier en nu, vooral samen in de keuken. Profiteer als ware in het voorbijgaan van uw comfortabele thuisnetwerk: want met SuperVision hebt u altijd zicht op de status van uw huishoudtoestellen zonder uw smartphone te moeten pakken, heel onopvallend op de display van uw keukentoestellen*.

Meer informatie over 'SuperVision'
Smart Home

Is mijn Smart Home echt intelligent?

Pas als ook de dampkap met de verlichting van de woning samenwerkt. Een intelligent huis is pas intelligent als alle componenten bij elkaar passen. En het gewenste comfort is er pas als alles centraal aangestuurd kan worden. Met geperfectioneerde partneroplossingen kunnen geschikte Miele-toestellen in een bestaand Smart Home geïntegreerd worden. Zo kunt u genieten van de efficiëntie en het comfort van een totaal thuisnetwerk.

Meer informatie over 'Smart Home'
SG ready

Van zonlicht krijg je een goed humeur?

En de stroom voor uw droogkast! U wilt graag de positieve energie van een zonnige middag gebruiken. In de tuin met het gezin en via duurzaam gebruik van energie. Met SmartStart maken uw toestellen automatisch gebruik van de stroom wanneer de stroomtarieven bijzonder laag zijn.*

Meer informatie over 'SG ready'
WifiConn@ct

Wilt u de voordelen van Miele@home gebruiken?

U kunt moeiteloos in de wereld van een thuisnetwerk stappen, want Miele@home is eenvoudig en comfortabel. Het netwerk van Miele-toestellen werkt via WiFiConn@ct – dus via een directe verbinding met uw WiFi-router thuis. Vervolgens kunt u de toestellen in het netwerk gemakkelijk controleren en aansturen* met uw smartphone of tablet via de Miele@mobile-app.

Meer informatie over 'WifiConn@ct' afhankelijk van toestel en model
FAQ

Over het netwerk

Hebt u vragen over het Miele-thuisnetwerk? U vindt de antwoorden op vaak gestelde vragen via de volgende link.

Meer informatie over 'FAQ'