Innovatie in de keuken

Ervaar koken, braden, stomen en bakken op een nieuwe manier.

Ontdek de Miele keukentoestellen

Miele toestellen staan garant voor tijdloze elegantie en voor innovatieve en efficiënte functies waarmee koken een echte belevenis wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat een lange levensduur echte duurzaamheid is en letten daarom op een bijzonder hoge kwaliteit en lange levensduur bij de vervaardiging van onze producten.

Miele ovens, fornuizen en combi-toestellen

Inbouwovens kunnen onafhankelijk van de kookplaat worden aangebracht en zorgen voor een flexibel keukendesign. Stoomovens en combi-stoomovens zijn vooral geschikt voor de gezonde bereiding van gerechten vol vitaminen. Microgolfovens of combi-toestellen combineren verschillende kooktechnieken. Miele biedt voor elke vorm van koken het passende toestel aan.

Ovens en fornuizen

Miele kookplaten

Ontworpen om in de keuken onafhankelijk van een fornuis of om in een bestaande keuken te worden geïntegreerd. Onze inductie-, elektrische, gaskookplaten en kookplaten met geïntegreerde dampafvoer sluiten perfect aan op uw persoonlijke smaak en uw behoeften.

Kookplaten

Miele dampkappen

Verkrijgbaar als wand- en inbouwmodel, met plafonddampkap of verzinkbare Downdraft-dampkap of zelfs geïntegreerd in onze inductiekookplaten.
Dampkappen van Miele kunnen als klassieke of moderne blikvangers in uw keuken fungeren of naadloos worden geïntegreerd om een helder en vrij zicht te waarborgen.
Ook voor elke ventilatietechniek hebben we de passende toestellen en elementen voor luchtcirculatie- en luchtafvoersystemen.

Dampkappen

Miele koelkasten en diepvriezers

Ontdek de talloze voordelen van een moderne koelkast, diepvriezer of een koel-vriescombinatie. Onafhankelijk van type en model zijn onze toestellen met verschillende slimme functies verkrijgbaar: een gelijkblijvende temperatuur en luchtvochtigheid op alle niveaus, geen ontdooien nodig, een stille werking, een laag stroomverbruik en nog veel meer.

Koeling

Miele vaatwassers

Van volledig integreerbare vaatwassers voor een harmonieus design van de fronten via integreerbare toestellen voor een individueel frontdecor tot en met vrijstaande vaatwassers en onderbouwvaatwassers voor inbouw onder het werkblad. Voor elk interieur bieden wij de juiste Miele vaatwasser aan.

Vaatwassers

Miele koffiemachines

Precisie met een druk op de knop – met een kopje koffie precies zoals u het wilt. Eén koffiemachine – talloze functies: een geluidloze koffiemolen, perfect opgeschuimd melkschuim met een druk op de knop en gepersonaliseerde instellingen per kopje. Verkrijgbaar als stijlvolle vrijstaande modellen of als inbouwmodellen voor een perfecte harmonie met andere inbouwtoestellen.

Vrijstaande koffiemachines

Inbouwkoffiemachines

Bezit u al een Miele toestel?

Met de originele Miele accessoires, onderhouds- en reinigingsproducten bereikt u op een betrouwbare manier de beste resultaten.

Keukenaccessoires

Accessoires vaatwassers

Accessoires koeling

Accessoires koffiemachines

Vind uw droomkeuken samen met Miele

Stel uw 4-delige set samen en ontvang -10% bij uw Miele verdeler

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele

Een lange levensduur over vele jaren

Onze toestellen zijn gemaakt om veel meer aan te kunnen dan gewoon dagelijks gebruik, zoals onze uitgebreide producttesten bewijzen. Bedenk iets en wij hebben het wellicht getest.

Meer informatie op: miele.be/20jaar

Immer Besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.
 

Naar begin pagina