De nieuwe Miele app*

Zicht op alles, of u nu onderweg bent of thuis

Uw perfecte begeleider: met de Miele app heeft u steeds zicht op uw Miele huishoudtoestellen. Wilt u bijv. de bereiding in de oven volgen of weten of het wasprogramma is afgelopen? De app biedt u de nodige informatie en een comfortabele en snelle bediening. Bovendien biedt de app extra informatie en services over uw Miele toestellen, bijv. de BaristaAssistant of recepten. Download de app nu!

Het dashboard: uw controlecentrum

Het dashboard geeft u een optimaal overzicht, zodat u altijd op de hoogte bent van de actuele status van uw Miele toestellen verbonden in het netwerk. U ziet meteen of het wasprogramma al is afgelopen en of de oven is voorverwarmd. Dankzij de snelle toegangsfunctie kunt u belangrijke instellingen, zoals pauze of stop, direct bedienen. Het nieuwe ontwerp maakt de bediening bovendien nog eenvoudiger en intuïtiever.

MobileControl: altijd alles onder controle

Snel en comfortabel: met MobileControl heeft u niet alleen alles in beeld, u kunt ook direct ingrijpen. Via de app kunt u probleemloos direct een programma starten, voorprogrammeren en andere opties bedienen. Zo wordt het bedienen van uw Miele toestellen kinderspel.

ShopConnect: bestel al uw reinigingsproducten snel en makkelijk

Met ShopConnect bestelt u alle Miele reinigingsproducten en accessoires snel en makkelijk. De app brengt u naar de mobiele website, waar u uw favoriete producten in een paar klikken opnieuw bestelt.

RemoteUpdate: altijd helemaal up-to-date

U wilt dat uw Miele huishoudtoestellen in een netwerk zonder al te veel moeite altijd up-to-date zijn? Dankzij de functie Remote update is dat geen probleem. Beschikbare software-updates voor uw Miele huishoudtoestellen worden eenvoudig naar het betreffende toestel gestuurd en geïnstalleerd – zonder dat een technicus moet langskomen. De details van de update kunt u in de app als release notes nalezen.

PairingAssistant: hulp bij het verbinden van toestellen in een netwerk

Stap-voor-stapinstructies voor het toevoegen van nieuwe toestellen. De app begeleidt u stap voor stap door het registratieproces en maakt daarbij gebruik van ondersteunende afbeeldingen. Niets staat succesvol netwerken in de weg.

DE NIEUWE MIELE APP

App-functie keuken

Smart Food ID

Smart Food ID** - Automatische voedselherkenning en de beste bruiningsresultaten ​

Met behulp van kunstmatige intelligentie herkent de camera in de oven*** verschillende voedingsmiddelen, past de parameters aan en vermijdt verbranding voor de beste resultaten en totale gemoedsrust.

U hoeft alleen het voedsel in de oven te plaatsen, de programmakeuze te bevestigen en de oven doet de rest voor u. Activeer Smart Food ID nu in de Miele-app.

FoodView: een goed overzicht

Let op uw gerechten in de oven, ook wanneer u net ergens anders bent: een in de bovenwand van de ovenruimte geïntegreerde camera toont u op uw smartphone of tablet hoe het gerecht eruitziet. Naar behoefte kunt u net zo gemakkelijk op afstand de instellingen bij de gebruiksfuncties van uw verbonden oven via uw mobiele toestel bijstellen. Meer controle wordt voor u meer vrijheid, en een niet te evenaren comfort.

Receptinspiratie: altijd het juiste recept

Met welk recept halen we de vakantie in huis? Ook voor nieuwe ideeën en tips voor koken en bakken kunt u de Miele app gebruiken. U vindt snel het juiste recept voor speciale gelegenheden of laat u inspireren voor dagelijkse gerechten. Zo kunt u uw gewone menu ook spontaan uitbreiden met nieuwe recepten en kooktrends uitproberen.

Perfecte braadresultaten gewoon via de app

Het geheim voor perfecte braadresultaten: Miele CookAssist helpt u bij het optimaal bereiden van steaks, maar ook bij vele andere gerechten. Dankzij de stapsgewijze begeleiding in de Miele app worden temperaturen en bereidingstijden automatisch doorgestuurd naar de TempControl-kookplaat. U hoeft alleen nog maar de instellingen te bevestigen.

Mix & Match: intelligente assistentie

Snel bereiden van gezonde gerechten: met Mix & Match kunt u verschillende voedingsmiddelen tegelijk bereiden of verwarmen en dat in minder dan een half uur. De voedingsmiddelen kunt u tegelijkertijd in het toestel schuiven en er na afloop van het gekozen programma weer uithalen. Zo bereidt u heel gemakkelijk een bordmaaltijd met meerdere componenten, zonder op de verschillende bereidingstijden en -temperaturen te moeten letten. De Miele app helpt u bij de receptkeuze en de bereiding.

BaristaAssistant: met plezier de perfecte espresso zetten

Voor uw favoriete espresso heeft u een goede koffieboon en de optimale toestelinstellingen nodig. De BaristaAssistant helpt u hierbij. De BaristaAssistant leidt de koffieliefhebber stap voor stap naar zijn of haar persoonlijke smaak aan de hand van vier tot acht proeverijen. Dit proces is uniek, omdat niet alleen individuele parameters via de app worden aangepast, maar er een proces van uitsluiting wordt gebruikt om de smaak van de espresso naar wens te optimaliseren.

AutoStart: geprogrammeerd starten via de app

Met de AutoStart-functie kan uw vaatwasser per app zo worden geprogrammeerd, dat deze zelfstandig op vooraf vastgelegde tijden start. Dankzij AutoDos en de PowerDisk is er altijd vaatwasmiddel, zodat het toestel autonoom kan werken. Daardoor is het niet meer nodig het toestel handmatig of per app te starten; het vergeten een programma te starten en daardoor niet genoeg schone vaat behoort dan ook tot het verleden.

App-functie wasbehandeling

AddLoad: trommel flexibel bijvullen

Is het wasprogramma van uw Miele wasmachine of uw Miele was- en droogcombinatie al gestart, maar bent u nog iets vergeten? Dankzij AddLoad is dit geen probleem! U ziet deze functie zowel op het toestel als in de app. Zo kunt u vanaf een afstand zien of en tot wanneer u nog wasgoed kunt toevoegen. Heeft u wat tijd nodig om de kledingstukken bij elkaar te zoeken? Pauzeer uw Miele machine onderweg. Dit biedt u maximaal comfort.

HygieneAssistant: onberispelijke zuiverheid voor toestel en textiel

Als u vaak op lage temperaturen wast, wordt het aanbevolen om uw Miele wasmachine en uw Miele droogkast regelmatig te reinigen met het overeenkomstige programma. Indien gewenst wordt u via de app op de hoogte gebracht wanneer het reinigen van de machine wordt aanbevolen. U kunt in de app ook altijd heel gemakkelijk de hygiënestatus bekijken. Zo bent u steeds op de hoogte en geniet u langdurig van de beste hygiëne.

CareAssistant: langer fris en kreukvrij

Bent u nog onderweg en kunt u het gewassen wasgoed niet direct uit de machine halen? Uw CareAssistant zorgt ervoor dat uw wasgoed toch lang fris blijft. Via de app kunt u de anti-kreuk tot driemaal met telkens 30 minuten verlengen. Zo kan het wasgoed tot 240 minuten in de machine blijven – zonder verlies van frisheid. De CareAssistant kan zowel bij het wassen en drogen als tijdens het gehele proces worden gebruikt.

TimeAssistant: altijd goed op de hoogte

Eenvoudig de perfecte timing: vooral bij het drogen kan de tijd sterk variëren naargelang aard en hoeveelheid van de belading. Via de Miele app krijgt u indien gewenst een bericht dat de oorspronkelijke eindtijd met meer dan 30 minuten wijzigt. Ook wanneer het programma beëindigd is, krijgt u een melding. Zo bent u steeds op de hoogte en kunt u zich de regelmatige controles besparen.

* Beschikbaar voor een mobiel toestel (de minimale vereisten vindt u in de voorwaarden van de App Store).

** Smart Food ID is een apart digitaal aanbod van Miele & Cie. KG en maakt geen deel uit van het koopcontract van intelligente Miele huishoudelijke apparaten. Alle slimme toepassingen zijn mogelijk met het Miele@home-systeem. Het scala aan functies kan per model en land verschillen.

*** Zorg ervoor dat de oven de meest actuele versie van de firmware gebruikt en is verbonden met een WiFi-netwerk. Het is mogelijk dat de Smart Food ID functie niet direct zichtbaar is in de Miele App. Als dit het geval is, sluit de app dan volledig af en start deze vervolgens opnieuw op. 

Misschien is dit ook interessant voor u

Spraakassistent

Smart Home-integratie