Reserveonderdelen

Originele Miele onderdelen en accessoires

Uw voordelen als u voor Miele kiest:
Optimale prestaties: originele Miele onderdelen zijn speciaal op uw toestel afgestemd en garanderen optimale prestaties
Miele kwaliteitsstandaard: voor onderdelen en accessoires gelden dezelfde kwaliteitsstandaarden als voor onze toestellen
Beschikbaarheid: onze onderdelen blijven tot minstens 15 jaar na het einde van de serieproductie verkrijgbaar

Zoek in onze meest gezochte onderdelen op categorie

Onderdelen

Keuken

Onderdelen

Wassen & drogen

Onderdelen

Stofzuigers

Ontdek de originele Miele accessoires

Originele Miele accessoires

Perfecte compatibiliteit en gegarandeerde kwaliteit – met de originele Miele accessoires breidt u de werking van uw toestellen moeiteloos uit.

Maak uw eigen, individuele accessoires

Onze kennis in combinatie met 3D-printen

Elke 3D4U-accessoire wordt geleverd met een beschrijving van de aanbevolen 3D-printinstellingen en is getest op maakbaarheid. Enkele accessoires kunt u met eigen motieven en parameters heel persoonlijk maken.

 

Veiligheidstip
Onderhoud en reparatie mogen alleen door een gekwalificeerde vakman/-vrouw worden uitgevoerd. Bij onderhoud en aanpassingen van/aan elektrische toestellen moeten alle veiligheidsvoorschriften en -normen, wettelijke voorschriften en maatregelen ter voorkoming van ongevallen in acht worden genomen.
Ondeskundig onderhoud kan veel materiële schade en ernstig letsel veroorzaken. Miele is niet aansprakelijk voor schade die door ondeskundige inbouw ontstaat. Neem beslist de veiligheidstips en waarschuwingen in de gebruiksaanwijzing van uw toestel in acht.
 

Bestelling van originele Miele onderdelen en accessoires

Wilt u een onderdeel of accessoire voor uw huishoudtoestel telefonisch bestellen? Dan kunt u ons bellen. We helpen u graag verder. In onze webshop vindt u een omvangrijk aanbod originele Miele accessoires en originele Miele Self Service-reserveonderdelen.

02 451 16 16

Maandag-vrijdag 8u-17u
Zaterdag 8u30-15u
Zondag gesloten

Online aanvraag

Naar het contactformulier