Miele UltraPhase-set

Nieuwe limited edition geur - FloralBoost

De nieuwe Miele geur voor alle wasmiddelen. Nu voor beperkte tijd verkrijgbaar.

Ontdek Miele UltraPhase – uiterst effectief en altijd perfect gedoseerd

Door ons UltraPhase-wasmiddel te gebruiken, heeft u al een belangrijke stap gezet richting een zeer effectieve en milieuvriendelijke waservaring. UltraPhase is speciaal ontwikkeld voor TwinDos®-wasmachines. Met het automatische doseersysteem zijn niet alleen perfecte wasresultaten mogelijk, maar garandeert u ook dat uw wasmachine altijd schoon en hygiënisch blijft.*

Intuïtief

Schoon & moeiteloos

Speciaal ontwikkeld om uw leven makkelijker te maken. Van zodra het UltraPhase-wasmiddel in het TwinDos®-systeem is geplaatst, wordt het altijd perfect gedoseerd en op het optimale tijdstip tijdens het wasproces toegevoegd. Zo bereikt u steeds opnieuw het maximale waseffect bij een zeer eenvoudig gebruik.

Effectief

Wasmiddelbesparing van 30%**

UltraPhase 1 en 2 worden exact op het juiste moment in exact de juiste dosering tijdens het wasproces toegevoegd. Zo worden vlekken verwijderd, blijft kleur behouden en kan tot 30% wasmiddel ten opzichte van een handmatige dosering worden bespaard. Dat blijft niet bij een belofte: wij hebben dit door het Hohenstein Institut laten testen en bevestigen.

Milieuvriendelijk

Omdat wij het milieu belangrijk vinden

UltraPhase is al zeer effectief vanaf een temperatuur van 30 °C. Zo bespaart u niet alleen energie, maar bent u dankzij de lagere wastemperatuur ook milieuvriendelijk bezig.

Bekijk de werking van ons TwinDos®-systeem

UltraPhase

Helder & stralend

Van heldere kleuren tot stralend wit wasgoed: het kan allemaal met Mieles UltraPhase-wasmiddel met nieuwe Aqua geur.

 

 

UltraPhase Sensitive

Zacht voor de huid

Voortreffelijk tegen vlekken en voor behoud van kleur – ook op lage temperaturen. De ingrediënten zijn bijzonder vriendelijk voor een gevoelige huid, helemaal zonder geur- en kleurstoffen.

 

UltraPhase Refresh Elixir

Voor een actief leven

Met onze speciale formule worden vlekken effectief verwijderd en wordt uw textiel zacht, maar toch grondig gereinigd. Dankzij onze Freshplex™-technologie worden onaangename geurtjes geneutraliseerd. Uw wasgoed ruikt zo fris alsof het buiten heeft gehangen en is weer klaar voor gebruik.

TwinDos® & UltraPhase

Voor elkaar gemaakt

Heeft ons assortiment UltraPhase-wasmiddelen u overtuigd, maar bezit u nog geen TwinDos®-wasmachine? Het intelligente systeem doseert het 2-fasen-wasmiddel specifiek voor elke wasbeurt. Zo bespaart u tijd en tot 30% wasmiddel vergeleken met een handmatige dosering.

Ontdek onze populairste TwinDos®-wasmachines

WEG675 WPS TDos&9kg
W1 wasmachine voorlader:
Met TwinDos, CapDosing en Miele@home voor de slimme wasbehandeling. 
Levertijd langer dan 14 werkdagen
WED 675 WPS TDos & 8kg
W1 wasmachine voorlader:
Met TwinDos en Miele@home – slimme wasbehandeling, voordelige instapprijs.
Leverbaar in 6-14 werkdagen
WEH875 WPS PWash & TDos & 8kg
W1 wasmachine voorlader:
Met TwinDos en SingleWash voor een energie- en tijdbesparende wasbehandeling. 
Leverbaar in 1-5 werkdagen
  • Alle prijzen incl. BTW en recyclagebijdrage en excl. verzendkosten
  • Technische wijzigingen voorbehouden. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid van de verstrekte informatie.

 

* Wetenschappelijk onderzocht door de hogeschool Albstadt-Sigmaringen en bekroond met het Gold-label van het Instituut voor integratieve hygiëne en virologie – Influenc_H. Geldt voor alle modellen met TwinDos® en PowerWash bij het programma Katoen Hygiëne 60 °C en de extra AllergoWash. De beschrijving van de methode vindt u via de volgende link: https://www.miele.com/wa-c

 

** Vergeleken met handmatig doseren

Naar begin pagina