Wasbehandeling die haar tijd ver vooruit is

Een lange levensduur is echt duurzaam

Miele toestellen zijn ontworpen voor een lange levensduur en onderscheiden zich door tijdloze elegantie en intuïtieve innovatie, zodat elke handeling zeer eenvoudig wordt. Duurzaamheid ligt ons na aan het hart en daarom kiezen we bij onze toestellen voor energie-efficiëntie en een lange levensduur.

Miele wasmachines

Duurzame wasbehandeling: de automatische dosering van wasmiddel en innovatieve functies zorgen voor optimale wasresultaten en behoud van uw kleding. Afhankelijk van uw behoefte biedt Miele u verschillende mogelijkheden als het aankomt op de opstelling: als opbouw met sokkel, als onderbouw onder een werkblad, in de vorm van een was-droogzuil enz.
Een wasmachine moet je niet horen, maar zien. Daarom wordt elke machine niet alleen op een bijzonder lange levensduur getest, maar ook op een bijzonder rustige performance.

 

Perfecte wasbehandeling en optimale reiniging

Miele droogkasten

Met Miele droogt u uw wasgoed zo behoedzaam en zuinig als nooit tevoren: de warmtepompdrogers onderscheiden zich namelijk door maximale energie-efficiëntie en beste prestaties. Dankzij de lage temperaturen van de warmtepomptechnologie worden bovendien de vezels van uw wasgoed en gevoelig textiel behoedzaam behandeld.

Onze T1-droogkasten beschikken over een EcoSpeed-technologie: een snelle en duurzame mogelijkheid om uw kleding te drogen. In combinatie met EcoDry kunt u een volle lading wasgoed bij minimaal energieverbruik tot 20 minuten sneller drogen.

Energie-efficiënt & behoedzaam voor het wasgoed

Miele was-en droogcombinaties

Een Miele was- en droogcombinatie doet geen concessies en bespaart ruimte. Ontdek innovatieve comfortabele kenmerken die uw dagelijks leven vereenvoudigen: de automatische dosering van wasmiddel, minder strijken, snelle en zuinige programma's en nog veel meer.

Was- en droogcombinaties

Kunt u niet kiezen?

Maak gebruik van onze handige productadviseur en vind uw Miele toestel dat perfect aan uw behoeften voldoet. Beantwoord gewoon enkele vragen en ga aan de slag.

 

 

Miele strijksystemen

Een perfect strijkresultaat: pas tijdens het strijken krijgt veel wasgoed de finishing touch.
Dankzij het FashionMaster-stoomstrijksysteem van Miele en de Miele strijkmachines strijkt u eenvoudig, comfortabel en effectief. Kreukvrije kleding in een handomdraai.

Strijksystemen

Bezit u al een Miele toestel?

Met de originele Miele onderhoudsproducten, accessoires en onderdelen is een perfecte compatibiliteit.

Voor de beste wasresultaten

Wasmiddelen

Voor een frisse, lang aanhoudende geurervaring

Geurflacons voor droogkasten

Veel extra functies voor nog meer comfort met de gebruikelijke Miele kwaliteit

Accessoires

Originele Miele onderdelen – afgestemd op uw toestel

Onderdelen

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele

Een lange levensduur over vele jaren

Onze toestellen zijn gemaakt om veel meer aan te kunnen dan gewoon dagelijks gebruik, zoals onze uitgebreide producttesten bewijzen. Bedenk iets en wij hebben het wellicht getest.

Meer informatie op: miele.be/20jaar

Immer Besser, sinds 1899

Vanaf dag één belooft Miele al om “Immer Besser” te worden en staat sindsdien voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met de Miele premium producten een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.
 

Voetnoten

*Meer informatie op: miele.be/20jaar