Wisselstukken & Accessoires

Bij aankoop van originele Miele reserveonderdelen en accessoires weet u zeker dat deze precies zijn afgestemd op uw toestel. Onze onderdelen zijn maximaal 15 jaar en minimaal 10 jaar tot na het einde van de serieproductie verkrijgbaar.

Warning

Onderhoudswerkzaamheden mogen in principe alleen door een elektricien, met inachtneming van alle geldende veiligheidsvoorschriften, worden uitgevoerd.

Bij reparaties, aanpassingen, tests en onderhoudswerkzaamheden van/aan elektrische toestellen moeten alle relevante wettelijke voorschriften en veiligheidsnormen in acht worden genomen. Voordat er onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het toestel worden uitgevoerd, moet het toestel beslist spanningsvrij worden gemaakt.

Bestel uw originele Miele-accessoires

Het gebruik van uw Miele-toestel in combinatie met originele Miele-accessoires staat garant voor een optimaal resultaat. Bovendien zorgen regelmatige reiniging en onderhoud voor het goed functioneren van uw toestel. Wij wijzen u erop dat het gebruik van niet-originele accessoires en toebehoren schade aan het toestel tot gevolg kan hebben.

Naar de Miele Shop

Het belang van originele Miele-onderdelen

Elk huishoudelijk toestel heeft van tijd tot tijd nazorg nodig of moet eventueel gerepareerd worden, zelfs Miele-toestellen. Gebruik in ieder geval bij een herstelling originele onderdelen van Miele. U verlengt hiermee de levensduur van uw apparaat en eventuele garantieclaims zijn zo het beste gewaarborgd.
Voor het bestellen van Miele-onderdelen kunt u op werkdagen contact opnemen met de afdeling wisselstukken via telefoonnummer 02 451 16 16 of e-mail info@miele.be.