Cosmetica, wellness & fitness

Oplossingen voor Cosmetica, wellness & fitness

Perfect verzorgde was als feelgood-factor

Verwen uw gasten met zachte badhanddoeken

Of het nu gaat om badjassen of om de handdoeken in de sauna: badstof moet zacht zijn en goed ruiken. Wasgoed heeft altijd een hoge materiële, emotionele of representatieve betekenis. Daarom krijgt de wasbescherming bij Miele Professional een zeer hoge prioriteit. Veel van onze innovaties zijn erop gericht u maximaal te laten genieten van uw apparaat. Het meest bekende voorbeeld daarvan is de SoftCare-trommel van Miele. Dankzij deze gepatenteerde ontwikkeling wordt uw wasgoed heel behoedzaam behandeld in onze wasmachines en drogers.

Meer informatie over "Perfect verzorgde was als feelgood-factor"

Referenties

Een legende bij de Brandenburger Tor

Het Adlon biedt eersteklas kwaliteit in uitstraling en service. Het perfecte ontwerp en de decoraties van het pand en de buitenruimtes is even vanzelfsprekend als de professionele 24-uurs service en de op verzoek beschikbare privébutler. De culinaire wereld van het hotel biedt een exquise kookkunst, vanaf het exquisiete ontbijt en de eigen fijne patisserie tot aan de gourmetmaaltijden in restaurant Lorenz Adlon.

Meer informatie over "Een legende bij de Brandenburger Tor"

Genieten van de zuidelijke zon

Pure wellness in mystieke sferen: tot voor kort waren veel inwoners van Saint-Tropez er nog vast van overtuigd dat op deze plek geesten rond dwaalden. Nadat de laatste eigenaar overleden was en het treintje waarmee de gasten door het naastgelegen naaldbos konden rijden zijn laatste rit had gereden, verviel het eens zo luxueuze leven in het kleine kasteel op de heuvel boven het dorp tot eenzaamheid.

Meer informatie over "Genieten van de zuidelijke zon"

Adembenemende coulissen

Een eigen vakantiewereld voor u alleen: Het aangename gevoel van een persoonlijke verzorging beleeft u in Ebner's Waldhof. Zo goed als grenzeloze vrijetijdsmogelijkheden bieden de eigen golfbaan met golfschool, het strand, de ligweide met zonneterras en de aantrekkelijke spa met wellness-, beauty- en fitnesstherapieën.

Meer informatie over "Adembenemende coulissen"
FR NL