Ondersteuning bij productkeuze
 Toepassing
 

Wasmachines voor hotels en restaurants

Deze wasmachines voldoen aan alle eisen van het hotel- en restaurantwezen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de optimale reiniging en het optimale onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en vitrages.
 

Wasmachines voor het verzorgingstehuis

Deze wasmachines voldoen aan alle eisen van bejaardentehuizen en verzorgingshuizen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale desinfectieprogramma's als basis voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
 

Wasmachines voor Facility Management

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van Facility Management. In de automaten worden mops en microvezeldoeken standaard voorbereid met reinigingsmiddelen of deinfectans. Ze beschikken ook over huishoudelijke programma's voor de perfecte reiniging van werkkleding.
 

Wasmachines voor wasserettes

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een kassa aan te sluiten.
 

Wasautomaten voor huizen en woningbouw

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
 

Wasmachines voor textielreiniging

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van textielreiniging.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor beddengoed en het WetCare-systeem voor de behandeling van zeer delicate stoffen (overhemden, kostuums, enzovoort).
 

Wasautomaten voor was- en strijksalons

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van wasserettes en strijksalons.
Afhankelijk van het type besturing beschikken deze wasmachines over een groot aantal programma's voor de verschillende soorten textiel die in een wasserette voorbij komen.
 

Wasmachines voor handwassen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van werkplaatsen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
 

Wasautomaten voor brandweer en hulpdiensten

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van brandweer en hulpdiensten, bijvoorbeeld met speciale programma's voor de optimale behandeling van stofmaskers, brandwerende kleding of chemiepakken. Indien nodig zijn er ook programma's voor thermische en chemothermische desinfectie.
 

Wasmachines voor stoeterijen en paardenstallen

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van stoeterijen en paardenstallen, in het bijzonder met speciale programma's voor de perfecte behandeling van paardendekens, zadeldekken en andere wollen dekens.
 

Wasautomaten voor scholen en kinderdagverblijven

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kleuterscholen, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's als basis voor een hygiënische wasbehandeling.
 

Wasmachines voor ziekenhuizen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over programma's voor de thermische en chemothermische desinfectie volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, als basis voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
 

Wasmachines voor de offshore

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op zee. De apparaten zijn zeer robuust en beschikken over programma's voor sterk verontreinigd wasgoed.
 

Wasmachines voor de scheepvaart

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in de scheepvaart. De apparaten zijn zeer robuust en betrouwbaar. Bovendien beschikken ze over een groot aantal programma's voor verschillende toepassingen.
 

Wasmachines voor fastfoodrestaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
 

Wasmachines voor de campings

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor sportclubs

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van sportclubs.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging van schoenen en beschermers.
 

Wasmachines voor beauty, wellness en fitness

Deze wasmachines voldoen aan de eisen voor beauty, wellness en fitness, die bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's van toepassing zijn.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
 

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor artsen- en tandartsenpraktijken

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De toestellen beschikken over speciale wasprogramma's als basis voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van schorten, handdoeken, onderleggers etc.
 

Wasmachines voor de petrochemische industrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen die in de petrochemische industrie worden gesteld, bijvoorbeeld met speciale programma's voor sterk vervuild wasgoed.
 

Wasmachines voor de levensmiddelenindustrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen in de levensmiddelenverwerkende industrie, voor het behandelen van het daarbij gebruikte textiel, zoals afdekdoeken, ovenhandschoenen tot en met beroepskleding. Desinfectieprogramma's zorgen hierbij voor de noodzakelijke hygiëne en desinfectieprogramma's.
 

Wasmachines voor recreatie- en vakantieparken

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van recreatie- en vakantieparken, bijvoorbeeld door de robuuste techniek met zeer korte programma's, een eenvoudige bediening of de optie voor het aansluiten van betaalsystemen.
 

Wasmachines voor overheids-/maatsch. instellingen

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van openbare en maatschappelijke instellingen. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
Bovendien is de bediening eenvoudig en kunnen ze, indien nodig, worden aangesloten op betaalsystemen.
 Uitvoering
 

Was/droogzuil

Hoge prestatie op een kleine ruimte: voor de was-/droogzuil is minder dan 0,5 vierkante meter nodig.
 

Wasautomaten met een schone en een vuile zijde

Deze krachtige machines met scheidingswand creëren een fysieke scheiding tussen de schone en de vuile zijde. Daarmee verschaffen ze de voorwaarden voor de hoogste hygiëne bij de behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in verzorgings- of verpleeghuizen, ziekenhuizen en commerciële wasserettes, waar mogelijk besmet wasgoed wordt behandeld.
 Serie 
 Verwarmingssoort
 

Verwarmd op gas

Verwarmen op gas biedt vele voordelen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee.
 

Verwarming met directe stoom

Stoom met een druk tot 4 bar kan direct worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt het waswater verwarmd met stoom dat rechtstreeks in de waskuip wordt geleid.
 

Verwarming met indirecte stoom

Stoom met een druk tot 10 bar kan indirect worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt de stoom in verwarmingselementen geleid, die op hun beurt het water in de kuip verwarmen.
 

Hybride verwarming

Door de hybride verwarming is het mogelijk om al naar gelang de beschikbaarheid flexibel te wisselen tussen de verwarmingssoorten Stoom (direct) en Elektro.
 Beladingscapaciteit/trommelvolume
 Kleur van de voorkant
 Comfort en uitvoering
 

SoftCare-trommel

Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.
 

Gepatenteerde SoftCare-trommels 2.0

Optimale verzorging en reiniging dankzij gepatenteerde SoftCare-trommel met nieuw ontworpen wateropvoerlepels.
 

SoftCare-trommel met gaatjes in de achterwand

Nog sneller perfecte wasresultaten bereiken door snellere bevochtiging.
 

Nauwkeurige automatische beladingsherkenning

Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
 

Automatische beladingsherkenning Plus

Grote besparingen van hulpbronnen en kortere programma's door zeer precieze bepaling van de hoeveelheid wasgoed.
 

Programmeerbare besturing

Geheel naar behoefte: de programmeerbare besturing zorgt voor een perfecte aanpassing aan uw eisen.
 

De Profitronic M-besturing

Bij de Profitronic M-besturing hebt u standaard de beschikking over een groot aantal vooraf gedefinieerde programma's. Een bijzonder voordeel van deze besturing is de mogelijkheid programmaparameters los van elkaar in te stellen. Daarmee kunt u voldoen aan alle eisen van de wasbehandeling. Bovendien ontvangt de gebruiker via het display informatie over het gekozen programma, zoals de temperatuur of de programmaduur.
 

Efficiënte dosering reinigingsmiddel

Voor het gemakkelijk en zuinig doseren zijn er afhankelijk van het soort machine aansluitmogelijkheden voor tot 12 verschillende soorten vloeibaar reinigingsmiddel beschikbaar.
 

Aansluiting op betaalsysteem

Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
 

Te bedienen in meerdere talen

Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.
 

Automatisch weegsysteem

Is de trommel iets minder vol beladen, dan zullen ook water, stroom en wasmiddel hierop worden aangepast.
 

Resttijdaanduiding

Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
 

Trommelverlichting

In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
 

Ontkreuken

Dankzij de functie “Voorstrijken” kost het strijken minder moeite.
 Interface
 

Seriële interface RS 232

De seriële interface wordt gebruikt voor communicatie met technische eindapparatuur om gegevens uit te wisselen.
 

WiFiConn@ct

Eenvoudig verbonden via WiFiConn@ct: per smartphone/tablet en app* met het netwerk verbinden en de status opvragen.
Mobiele apps zijn apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio. Mobiele apps zijn apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio. 
 

Kan worden verbonden met een netwerk via WiFi

Altijd volledig op de hoogte door de uitstekende netwerkverbinding.
 Waterafvoer
 

Obstakelvrije waterafvoer

De professionele afvoerklep garandeert een probleemloze afvoer van zelfs grotere verontreinigingen.
 

Afvoerpomp

De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
 Wateraansluiting
 

Efficiëntere warmwateraansluiting

Door de aansluiting op een warmwaterkraan bespaart u moeiteloos veel energie en tijd.
Alle filters resetten
Nuttige links
Resultaten: voor 
Sortering:
PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6163 [EL WEK 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK 3 AC 220-240V 50-60Hz 50A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 5082 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerklep.

PW 5082 [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerpomp.

PW 6241 [EL 3N AC 380-415V 50-60Hz 50A 25kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL 3 AC 220-240V 50-60Hz 80A 25kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL 3 AC 440V 60Hz 50A 25kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6241 [G]Hygiënische wasautomaat met gas verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL 3N AC 380-415V 50-60A 31kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL 3 AC 220-240V 50-60Hz 80A 25kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL 3 AC 440V 60Hz 50A 31kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6321 [G]Hygiënische wasautomaat met gas verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 5104 Mop Star 100 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5104 Mop Star 100 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 811 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 413 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade.

PW 814 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 418 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade.

PW 818 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 814 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 413 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 814 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 811 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 814 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 6321 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel en een intelligent weegsysteem.

PW 818 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 6,0 kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 8,0 kg.

PWM 907 [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 907 [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 908 [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 8,0 kg in 49 minuten.

PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 8,0 kg in 49 minuten.

PWM 908 [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 8,0 kg in 49 minuten.

PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 8,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Vermogen 7,0 kg in 49 minuten.

PWM 507 Special [EL DP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerpomp

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0 kg.

PWM 507 Special [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0 kg.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP SOM 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3 AC 230V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3 AC 230V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5082 XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerpomp.

PW 5082 XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerklep.

PW 5082 XL [EL LP 3 AC 230V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerpomp.

PW 5082 XL [EL AV 3 AC 230V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerklep.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV 3 AC 230V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

*geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen incl. btw
**alle prijzen incl. btw, excl. verzendkosten
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting