Professionele wasmachines

Ondersteuning bij productkeuze
 Toepassing
 

Wasmachines voor hotels en restaurants

Deze wasmachines voldoen aan alle eisen van het hotel- en restaurantwezen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de optimale reiniging en het optimale onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en vitrages.
 

Wasmachines voor het verzorgingstehuis

Deze wasmachines voldoen aan alle eisen van bejaardentehuizen en verzorgingshuizen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale desinfectieprogramma's als basis voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
 

Wasmachines voor Facility Management

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van Facility Management. In de automaten worden mops en microvezeldoeken standaard voorbereid met reinigingsmiddelen of deinfectans. Ze beschikken ook over huishoudelijke programma's voor de perfecte reiniging van werkkleding.
 

Wasmachines voor wasserettes

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een kassa aan te sluiten.
 

Wasautomaten voor huizen en woningbouw

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
 

Wasmachines voor textielreiniging

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van textielreiniging.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor beddengoed en het WetCare-systeem voor de behandeling van zeer delicate stoffen (overhemden, kostuums, enzovoort).
 

Wasautomaten voor was- en strijksalons

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van wasserettes en strijksalons.
Afhankelijk van het type besturing beschikken deze wasmachines over een groot aantal programma's voor de verschillende soorten textiel die in een wasserette voorbij komen.
 

Wasmachines voor handwassen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van werkplaatsen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
 

Wasautomaten voor brandweer en hulpdiensten

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van brandweer en hulpdiensten, bijvoorbeeld met speciale programma's voor de optimale behandeling van stofmaskers, brandwerende kleding of chemiepakken. Indien nodig zijn er ook programma's voor thermische en chemothermische desinfectie.
 

Wasmachines voor stoeterijen en paardenstallen

Deze wasmachine voldoen aan de vereisten van stoeterijen en maneges, vooral met speciale programma's voor de perfecte reiniging van paardendekens, zadeldekken en wollen dekens.
 

Wasautomaten voor scholen en kinderdagverblijven

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kleuterscholen, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's als basis voor een hygiënische wasbehandeling.
 

Wasmachines voor ziekenhuizen

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over programma's voor de thermische en chemothermische desinfectie volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, als basis voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
 

Wasmachines voor de offshore

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op zee. De apparaten zijn zeer robuust en beschikken over programma's voor sterk verontreinigd wasgoed.
 

Wasmachines voor de scheepvaart

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in de scheepvaart. De apparaten zijn zeer robuust en betrouwbaar. Bovendien beschikken ze over een groot aantal programma's voor verschillende toepassingen.
 

Wasmachines voor fastfoodrestaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
 

Wasmachines voor de campings

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor sportclubs

Deze wasmachines voldoen aan de eisen van sportclubs.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de reiniging van schoenen en beschermers.
 

Wasmachines voor beauty, wellness en fitness

Deze wasmachines voldoen aan de eisen voor beauty, wellness en fitness, die bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's van toepassing zijn.
Afhankelijk van het type besturing beschikken de wasmachines over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
 

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor artsen- en tandartsenpraktijken

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De toestellen beschikken over speciale wasprogramma's als basis voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van schorten, handdoeken, onderleggers etc.
 

Wasmachines voor de petrochemische industrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen die in de petrochemische industrie worden gesteld, bijvoorbeeld met speciale programma's voor sterk vervuild wasgoed.
 

Wasmachines voor de levensmiddelenindustrie

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen in de levensmiddelenverwerkende industrie, voor het behandelen van het daarbij gebruikte textiel, zoals afdekdoeken, ovenhandschoenen tot en met beroepskleding. Desinfectieprogramma's zorgen hierbij voor de noodzakelijke hygiëne en desinfectieprogramma's.
 

Wasmachines voor recreatie- en vakantieparken

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van recreatie- en vakantieparken, bijvoorbeeld door de robuuste techniek met zeer korte programma's, een eenvoudige bediening of de optie voor het aansluiten van betaalsystemen.
 

Wasmachines voor overheids-/maatsch. instellingen

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van openbare en maatschappelijke instellingen. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
Bovendien is de bediening eenvoudig en kunnen ze, indien nodig, worden aangesloten op betaalsystemen.
 Beladingscapaciteit/trommelvolume
 Waterafvoer
 

Obstakelvrije waterafvoer

De professionele afvoerklep garandeert een probleemloze afvoer van zelfs grotere verontreinigingen.
 

Afvoerpomp

De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
 Verwarmingssoort
 

Verwarming met directe stoom

Stoom met een druk tot 4 bar kan direct worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt het waswater verwarmd met stoom dat rechtstreeks in de waskuip wordt geleid.
 

Verwarming met indirecte stoom

Stoom met een druk tot 10 bar kan indirect worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt de stoom in verwarmingselementen geleid, die op hun beurt het water in de kuip verwarmen.
 

Hybride verwarming

Door de hybride verwarming is het mogelijk om al naar gelang de beschikbaarheid flexibel te wisselen tussen de verwarmingssoorten Stoom (direct) en Elektro.
 

Externe energiebronnen

De wasmachine wordt gevoed met heet water uit een externe bron. Daardoor worden de energiekosten tot een minimum beperkt.
 Wateraansluiting
 

Efficiëntere warmwateraansluiting

Door de aansluiting op een warmwaterkraan bespaart u moeiteloos veel energie en tijd.
 Uitvoering
 

Was/droogzuil

Hoge prestatie op een kleine ruimte: voor de was-/droogzuil is minder dan 0,5 vierkante meter nodig.
 

Wasautomaten met een schone en een vuile zijde

Deze krachtige machines met scheidingswand creëren een fysieke scheiding tussen de schone en de vuile zijde. Daarmee verschaffen ze de voorwaarden voor de hoogste hygiëne bij de behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in verzorgings- of verpleeghuizen, ziekenhuizen en commerciële wasserettes, waar mogelijk besmet wasgoed wordt behandeld.
 Kleur van de voorkant
 Comfort en uitvoering
 

SoftCare-trommel

Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.
 

Gepatenteerde SoftCare-trommels 2.0

Optimale behandeling en reiniging door gepatenteerde SoftCare-trommel m. meeneemribben v. effectieve bevochtiging.
 

SoftCare-trommel met gaatjes in de achterwand

Nog sneller perfecte wasresultaten bereiken door snellere bevochtiging.
 

Nauwkeurige automatische beladingsherkenning

Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
 

Automatische beladingsherkenning Plus

Grote besparing mogelijk bij gebruik hulpbronnen en programmaduur door parameters aan de belading aan te passen.
 

Programmeerbare besturing

Geheel naar behoefte: de programmeerbare besturing zorgt voor een perfecte aanpassing aan uw eisen.
 

De Profitronic M-besturing

Bij de Profitronic M-besturing hebt u standaard de beschikking over een groot aantal vooraf gedefinieerde programma's. Een bijzonder voordeel van deze besturing is de mogelijkheid programmaparameters los van elkaar in te stellen. Daarmee kunt u voldoen aan alle eisen van de wasbehandeling. Bovendien ontvangt de gebruiker via het display informatie over het gekozen programma, zoals de temperatuur of de programmaduur.
 

Efficiënte dosering reinigingsmiddel

Voor het gemakkelijk en zuinig doseren zijn er afhankelijk van het soort machine aansluitmogelijkheden voor tot 12 verschillende soorten vloeibaar reinigingsmiddel beschikbaar.
 

Aansluiting op betaalsysteem

Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
 

Te bedienen in meerdere talen

Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.
 

Automatisch weegsysteem

Is de trommel iets minder vol beladen, dan zullen ook water, stroom en wasmiddel hierop worden aangepast.
 

Resttijdaanduiding

Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
 

Trommelverlichting

In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
 

Ontkreuken

Dankzij de functie “Voorstrijken” kost het strijken minder moeite.
 Interface
 

Seriële interface RS 232

De seriële interface wordt gebruikt voor communicatie met technische eindapparatuur om gegevens uit te wisselen.
 

Voortaan verbonden met een netwerk via LAN/WiFi

Altijd volledig op de hoogte door de uitstekende netwerkverbinding.
 

WLAN-interface

De WLAN-interface maakt draadloze communicatie in het lokale netwerk mogelijk.
 Serie 
Alle filters resetten
Nuttige links
0Resultaten:    voor  
Sortering:
PW 5105 Vario [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 5104 Mop Star 100 [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5104 Mop Star 100 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 506 Mop Star 60 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 6,0kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 508 Mop Star 80 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 8,0kg.

PWM 907 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 907 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 907 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 907 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 907 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 908 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 908 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 908 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 908 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 507 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 507 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 507 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 7,0kg in 49min.

PWM 507 Special [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 Special [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0kg.

PWM 507 Special [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 507 Special [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

voor speciale toepassingen met individuele programma's. Vulgewicht 7,0kg.

PWM 300 SmartBiz [EL DP] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PWM 300 SmartBiz [EL DP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

in professionele kwaliteit, looptijd van 79 min, eenvoudige opstelling.

PWM 507 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 507 [EL DP MAR 3 AC 400-480V 50-60Hz]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

Lloyd's Register approved, vulgewicht 7,0kg.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53 min en afvoerpomp.

PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL AV 3N AC 400V 50Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 53min en afvoerklep.

PW 6080 Vario XL [EL LP SOM 3 AC 440V 60Hz] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6080 Vario XL [EL LP SOM 3 AC 440V 60Hz]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5082 XL [EL LP] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5082 XL [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 54 min en afvoerpomp.

PW 5082 XL [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5082 XL [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij trillend aggregaat, zeer korte programmaduur van 54min en afvoerklep.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 5084 XL Mop Star 80 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PWM 912 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 514 Self-Service [EH DV] Professional-wasmachine, externe verwarming 
PWM 514 Self-Service [EH DV]Professional-wasmachine, externe verwarming 

met M Touch pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 520 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 520 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 520 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro.

PWM 912 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 912 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 912 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 916 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 916 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 916 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 520 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro. 

PWM 912 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 912 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 916 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [RH DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 
PWM 920 [RH DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen 

en wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar.

PWM 916 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 916 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 514 Self-Service [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Self-Service [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 520 Mop Star [EL DV DD] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, voor Facility Management. 

PWM 520 Self-Service [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Self-Service [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 520 Self-Service [EH DV] Professional-wasmachine, externe verwarming 
PWM 520 Self-Service [EH DV]Professional-wasmachine, externe verwarming 

met M Touch pro, speciaal voor zelfbedieningsvereisten. 

PWM 920 [SI DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 
PWM 920 [SI DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (indirect) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [SD DV DD] Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 
PWM 920 [SD DV DD]Professional-wasmachine, met stoom verwarmd (direct) 

met wasmiddellade, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D ind.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6241 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PWM 514 Mop Star [EL DV HS] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV HS]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, voor grove vervuilingen in het Facility Management.

PWM 916 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 920 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 920 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 916 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 916 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [EL DV DD WP] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD WP]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, weegsysteem, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 912 [EL DV DD ST] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 912 [EL DV DD ST]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, aftapkraan sop, M Touch Pro Plus – vrij programmeerbaar. 

PWM 520 Mop Star [EL DV HS] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV HS]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, voor grove vervuilingen in het Facility Management.

PWM 520 Mop Star [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal afgestemd op Facility Management. 

PWM 520 Mop Star [EL DV HS] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV HS]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, voor grove vervuilingen in het Facility Management.

PWM 520 Mop Star [EL DV DD HS] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV DD HS]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, grove vervuilingen in Facility Management. 

PWM 520 Mop Star [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 520 Mop Star [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal afgestemd op Facility Management. 

PWM 514 Mop Star [EL DV DD HS] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV DD HS]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met wasmiddellade, M Touch Pro, grove vervuilingen in Facility Management. 

PWM 514 Mop Star [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal afgestemd op Facility Management. 

PWM 514 Mop Star [EL DV] Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 
PWM 514 Mop Star [EL DV]Professional-wasmachine, elektrisch verwarmd 

met M Touch Pro, speciaal afgestemd op Facility Management. 

PW 6321 [EL MF] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6241 [EL MF] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6163 [EL WEK 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK 3 AC 220-240V 50-60Hz 50A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF WI] Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6163 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [D ind. WEK] Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)
PW 6163 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [Dual WEK] Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd
PW 6163 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF WI] Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6243 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [D ind. WEK] Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)
PW 6243 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [Dual WEK] Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd
PW 6243 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL MF] Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF WI] Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF UG] Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd
PW 6323 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [D ind. WEK] Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)
PW 6323 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [Dual WEK] Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd
PW 6323 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct/elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6241 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D dir.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)
PW 6241 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL MF WI] Wasautomaat, elektrisch verwarmd
PW 6321 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel en een intelligent weegsysteem.

PW 6321 [D ind.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)
PW 6321 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D dir.] Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)
PW 6321 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [RH] Wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen
PW 6241 [RH]Wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen

en vrij programmeerbare besturing voor maximale flexibiliteit.

PW 6321 [RH] Wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen
PW 6321 [RH]Wasmachine, elektrisch verwarmd met gereduceerd vermogen

en vrij programmeerbare besturing voor maximale flexibiliteit.

PWM 508 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 508 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 508 [EL DV] Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep
PWM 508 [EL DV]Professional-wasmachine, Kleine Reuzen, elektrisch verwarmd, met afvoerklep

en doelgroepspecifieke programma's. Prestaties 8,0kg in 49min.

PWM 506 Mop Star 60 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 506 Mop Star 60 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 6,0kg.

PWM 508 Mop Star 80 [EL DP] Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp
PWM 508 Mop Star 80 [EL DP]Professional wasmachine,Kleine Reus,elektr. verwarmd, met afvoerpomp

speciaal voor de vereisten van facility management. Vulgewicht 8,0kg.

*geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen incl. btw
**alle prijzen incl. btw, excl. verzendkosten
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting
FR NL